Бази даних


Автореферати дисертацій - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (319)Реферативна база даних (223)
Пошуковий запит: (<.>U=Л961$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 37
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Азаров О.В. Розробка технологій одержання і холодильного зберігання інулінвмісного концентрату і його використання в харчовій промисловості : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.14. — О., 2003. — 19 с.: рис. — укp.

Рубрики:
2.

Балацька Н. Ю. Технологія соусів ягідних з використанням природної нетрадиційної сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Х., 2011. — 16 с. — укp.

Рубрики:
3.

Бурдо А.К. Розробка технології стабілізованого бурякового кріоконцентрату : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13. — О., 2000. — 15 с. — укp.

Рубрики:
4.

Ващук Т.О. Теплотехнологічні режими процесу концентрування томатопродуктів в роторно-пліковій випарній установці : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — К., 2008. — 20 с. — укp.

Рубрики:
5.

Глоба О. В. Теплогідродинамічні процеси у плівкових випарних апаратах для яблучного соку : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.14.06. — К., 2011. — 20 с. — укp.

Рубрики:
6.

Горячова О. О. Удосконалення споживних властивостей яблучних та купажованих соків і їх зміни при зберіганні : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — Донецьк, 2011. — 21 с. — укp.

Рубрики:
7.

Гунько С.М. Комплексна мембранна технологія концентрування яблучного соку : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.17.18. — К., 2002. — 16 с. — укp.

Рубрики:
8.

Давидова О.Ю. Розробка технології соусів з кісточкових плодів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 1999. — 19 с. — укp.

Рубрики:
9.

Деркач І.В. Технологія beta-каротинового концентрату та збагачених ним консервованих продуктів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13. — О., 2003. — 18 с.: рис., табл. — укp.

Рубрики:
10.

Дубова Г.Є. Розробка технології сливового та чорносмородинового соків з використанням методу центрифугування : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13. — О., 2000. — 18 с. — укp.

Рубрики:
11.

Зіолковська А.В. Технологія плодово-ягідних соусів з використанням екстракту полісахаридів оболонки насіння льону : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 2008. — 17 с. — укp.

Рубрики:
12.

Козонова Ю.О. Розробка технології висококалорійних соковмісних напоїв з використанням зерна злакових та бобових культур : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13. — О., 2007. — 19 с. — укp.

Рубрики:
13.

Колеснікова М.Б. Розробка технології сумішей сухих функціональних для виробництва емульсійних соусів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 2002. — 19 с. — укp.

Рубрики:
14.

Мазуренко І.К. Удосконалення технології виробництва концентрованих томатопродуктів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13. — О., 2006. — 17 с. — укp.

Рубрики:
15.

Матко С.В. Удосконалення процесу адсорбційного очищення яблучного соку та його купажу : автореф. дис... канд. юрид. наук: 05.18.12. — К., 2009. — 20 с. — укp.

Рубрики:
16.

Маяк В. І. Наукове обгрунтування процесів та удосконалення обладнання виробництва концентрованих продуктів з плодоовочевої сировини : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12. — Х., 2010. — 34 с. — укp.

Рубрики:
17.

Маяк О.А. Удосконалення апарату для виробництва пастоподібних концентратів напоїв на основі овочевої сировини : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — Х., 2008. — 19 с. — укp.

Рубрики:
18.

Маяк В. І. Наукове обґрунтування процесів та удосконалення обладнання виробництва концентрованих продуктів з плодоовочевої сировини : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12. — Х., 2010. — 34 с.: a-рис. — укp.

Рубрики:
19.

Мельнічук О.Є. Розробка енергозберігаючих технологій виробництва варення : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13. — О., 2003. — 18 с.: рис. — укp.

Рубрики:
20.

Мельник І.В. Розробка технології консервованих харчових продуктів із нуту : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13. — О., 1999. — 16 с. — укp.

Рубрики:
...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського