Пошуковий запит: (<.>U=Л991$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 12
Представлено документи з 1 до 12
|
1. |
Крилова Л.В. Розробка технології соусів емульсійного типу з використанням амаранту багряного : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 2003. — 18 с.: рис. — укp.
Рубрики:
|
2. |
Колеснікова М.Б. Розробка технології сумішей сухих функціональних для виробництва емульсійних соусів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 2002. — 19 с. — укp.
Рубрики:
|
3. |
Нєміріч О.В. Технологія жировміщуючих кондитерських виробів підвищеної харчової цінності для лікувально-профілактичного харчування : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 1998. — 18 с. — укp.
Рубрики:
|
4. |
Ветров В.М. Технологія молочно-білкових напівфабрикатів зі сколотин для виробництва структурованої десертної продукції : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Донецьк, 2007. — 18 с. — укp.
Рубрики:
|
5. |
Золотухіна Технологія напівфабрикатів на основі сколотин для виробництва збитої десертної продукції : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 2006. — 18 с. — укp.
Рубрики:
|
6. |
Васильєва О.О. Технологія напівфабрикату на основі топінамбура для солодких збивних страв : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 2005. — 18 с. — укp.
Рубрики:
|
7. |
Расулов Р.А. Технологія солодких страв з окарою : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — К., 2004. — 20 с.: рис., табл. — укp.
Рубрики:
|
8. |
Дзюндзя О. В. Технологія солодких страв та соусів з використанням субтропічної сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — К., 2011. — 21 с.: табл., рис. — укp.
Рубрики:
|
9. |
Чоні І.В. Технологія соусів емульсійного типу з використанням борошна вівсяної та перлової круп : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 2007. — 18 с. — укp.
Рубрики:
|
10. |
Антоненко А. В. Технологія соусів з дієтичними добавками функціонального призначення : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — К., 2011. — 21 с.: табл., рис. — укp.
Рубрики:
|
11. |
Положишникова Л. О. Технологія соусів на емульсійній основі з використанням вихрового шару феромагнітних частинок обертового електромагнітного поля : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Донецьк, 2010. — 20 с.: a-рис. — укp.
Рубрики:
|
12. |
Горальчук А.Б. Технологія термостабільних емульсійних соусів на основі овочевої сировини : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 2008. — 19 с. — укp.
Рубрики:
|