Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (16)Наукова періодика України (62)Авторитетний файл імен осіб (1)
Пошуковий запит: (<.>A=Ощипок І$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 26
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
Р128927

Барна справа [Текст] : завдання та метод. вказівки до лаб. робіт для студентів напряму підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" (ден. та заоч. форм навчання) / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад.: Ощипок І. М. та ін.]. - Львів : Вид-во Львів. комерц. акад., 2015. - 47 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 45. - 100 прим.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Ощипок, І. М. (уклад.); Філь, М. І. (уклад.); Пономарьов, П. Х. (уклад.); Хлопко, Т. В. (уклад.); Укоопспілка; Львівська комерційна академія

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
Р125968

Методика викладання у вищій школі [Текст] : метод. вказівки та завдання до самост. роботи студентів спец. 8.14010101 "Готельно-ресторанна справа" освіт.-кваліфікац. рівня "магістр" / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад.: Ощипок І. М., Пономарьов П. Х., Сирохман І. В.]. - Львів : Вид-во Львів. комерц. акад., 2013. - 27 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 27. - 50 прим.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Ощипок, І. М. (уклад.); Пономарьов, П. Х. (уклад.); Сирохман, І. В. (уклад.); Укоопспілка; Львівська комерційна академія

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
Р125745

Методика викладання у вищій школі [Текст] : метод. вказівки і завдання до практ. та індивід. робіт, тести для студентів напряму підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" спец. 8.14010101 "Готельно-ресторанна справа" освіт.-кваліфікац. рівня "магістр" / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад.: Ощипок І. М., Пономарьов П. Х., Сирохман І. В.]. - Львів : Вид-во Львів. комерц. акад., 2013. - 39 с. - Бібліогр.: с. 38-39. - 50 прим.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Ощипок, І. М. (уклад.); Пономарьов, П. Х. (уклад.); Сирохман, І. В. (уклад.); Укоопспілка; Львівська комерційна академія

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
Р123594

Методичні вказівки до написання та оформлення дипломного проекту для студентів напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" спеціальностей 7.14010101 і 8.14010101 "Готельно-ресторанна справа" ОКР "спеціаліст" та ОКР "магістр" всіх форм навчання [Текст] / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад.: Ощипок І. М. та ін.]. - Л. : Вид-во Львів. комерц. акад., 2013. - 39 с. : рис. - Бібліогр.: с. 22-26. - 60 прим.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Ощипок, І. М. (уклад.); Петришин, Н. З. (уклад.); Тесля, О. Д. (уклад.); Арсиненко, Н. О. (уклад.); Укоопспілка; Львівська комерційна академія

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ВА782971

Методологія і організація наукових досліджень. Тексти лекцій, завдання для самостійної роботи студентів, тести [Текст] : для студентів спец. 8.14010101 "Готельно-ресторанна справа" / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад. Ощипок І. М.]. - Львів : Вид-во Львів. комерц. акад., 2014. - 51 с. - Бібліогр.: с. 50. - 100 прим.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Ощипок, І. М. (уклад.); УкоопспілкаЛьвівська комерційна академія

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ВА668211

Навчальний посібник з технології жирів і жирозамінників для студентів факультету харчових технологій за спеціальністю 7.091705 "Технологія жирів і жирозамінників" [Текст] / Р. Й. Кравців [и др.] ; Львівська національна академія ветеринарної медицини ім. С.З.Гжицького. Кафедра технології м'яса і м'ясних виробів. - Л. : [б.в.], 2005. - 93 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 90-91

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Кравців, Роман Йосипович; Паска, Марія Зіновіївна; Ощипок, Ігор Миколайович; Гушнянський, Іван Миколайович; Львівська національна академія ветеринарної медицини імені С. З. Гжицького. Кафедра технології м'яса і м'ясних виробів

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
Р129981

Обладнання закладів ресторанного господарства [Текст] : метод. вказівки до написання та оформ. курс. проектів для студентів напряму підгот. 6.051701 "Харчові технології та інженерія" (ден. і заоч. форми навчання) / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад. Ощипок І. М.]. - Львів : Вид-во Львів. комерц. акад., 2015. - 24 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 24. - 100 прим.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Ощипок, І. М. (уклад.); УкоопспілкаЛьвівська комерційна академія

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
Р129114

Організація ресторанного господарства [Текст] : метод. вказівки до практ. робіт для студентів напряму підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" (ден. і заоч. форми навчання) / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад. Ощипок І. М.]. - Львів : Вид-во Львів. комерц. акад., 2015. - 47 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 30. - 100 прим.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Ощипок, І. М. (уклад.); УкоопспілкаЛьвівська комерційна академія

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
ВА790915

Організація ресторанного господарства [Текст] : метод. вказівки до написання та оформ. курс. робіт для студентів напряму підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" (ден. і заоч. форми навчання) / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад. : Ощипок І. М., Філь М. І.]. - Львів : Вид-во Львів. комерц. акад., 2015. - 59 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 58-59. - 100 прим.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Ощипок, І. М. (уклад.); Філь, М. І. (уклад.); Укоопспілка; Львівська комерційна академія

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
Р133816

Основи автоматизованого проектування [Текст] : метод. вказівки до лаб. робіт для студентів напряму підгот. 181 "Харчові технології" (ден. і заоч. форми навчання) / Центр. спілка спожив. т-в України, Львів. торг.-екон. ун-т ; [уклад.: Ощипок І. М., Бліщ Р. О.]. - Львів : Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2017. - 39, [1] с. : рис. - Бібліогр.: с. [40]. - 100 прим.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Ощипок, І. М. (уклад.); Бліщ, Р. О. (уклад.); Центральна спілка споживчих товариств України; Львівський торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
ВА864888
   Ощипок, І. М.
Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства [Текст] : підручник / І. М. Ощипок. - Львів : Растр-7, 2023. - 303 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 302-303. - 100 прим. - ISBN 978-617-8296-04-9

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
ВА840701
   Ощипок, Ігор Миколайович.
Інноваційні ресторанні технології [Текст] : підручник / І. М. Ощипок. - Львів : Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2019. - 325 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 316-321. - 300 прим. - ISBN 978-617-602-255-8

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
ВА843052
   Ощипок, Ігор Миколайович.
Автоматизація виробничих процесів [Текст] : навч. посіб. / І. М. Ощипок, І. Ф. Ланиця ; Центр спілка спожив. т-в України, Львів. торг.-екон. ун-т. - Львів : Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2020. - 223 с. : рис. - Бібліогр.: с. 220-221. - 300 прим. - ISBN 978-617-602-260-2

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Ланиця, Ірина Федорівна; Центральна спілка споживчих товариств УкраїниЛьвівський торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
ВА870325
   Ощипок, Ігор Миколайович.
Громадське будівництво та інженерне обладнання будівель [Текст] : навч. посіб. / Ощипок І. М., Заверуха О. М. ; Центр. спілка спожив. т-в України, Львів. торг.-екон. ун-т. - Львів : Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2023. - 215 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 205-206. - 300 прим. - ISBN 978-617-602-348-7

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Заверуха, Олег Михайлович; Центральна спілка споживчих товариств УкраїниЛьвівський торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
РА358598
   Ощипок, Ігор Миколайович.
Науково-практичні основи модернізації технологічних потоків цехів первинної переробки забійних тварин на основі функціональних робочих модулів [Текст] : автореф. дис... д-ра. техн. наук: 05.18.12 / Ощипок Ігор Миколайович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2008. - 35 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
ДС108155
   Ощипок, Ігор Миколайович.
Науково-практичні основи модернізації технологічних потоків цехів первинної переробки забійних тварин на основі функціональних робочих модулів [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Ощипок Ігор Миколайович ; Львівський національний ун-т ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З.Гжицького. - Л., 2008. - 399 арк. - арк. 331-354

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
ВС69323
   Ощипок, Ігор Миколайович.
Технологія продукції закладів ресторанного господарства [Текст] : підручник / І. М. Ощипок, Н. З. Петришин, Р. О. Бліщ. - Львів : ЛТЕУ, 2022. - 441 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 431-432. - 100 прим. - ISBN 978-617-602-306-7

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Петришин, Наталія Зіновіївна; Бліщ, Роксоляна Олександрівна

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
ВА863863
   Ощипок, Ігор Миколайович.
Харчові виробництва. Формування технології первинної переробки забійних тварин на основі функціональних робочих модулів [Текст] : монографія / І. М. Ощипок ; Центр. спілка спожив. товариств України, Львів. торг.-екон. ун-т. - Львів : Вид-во ЛТЕУ, 2020. - 275 с. : табл., рис. - Бібліогр.: с. 264-275. - 100 прим. - ISBN 978-617-602-284-8

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Центральна спілка споживчих товариств України; Львівський торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
ВА821300
   Ощипок, Ігор Миколайович.
Харчові технології: доставка промислових тварин на м'ясопереробні підприємства й передзабійні технології утримання [Текст] : монографія / І. М. Ощипок ; Центр. спілка спожив. т-в України, Львів. торг.-екон. ун-т. - Львів : Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2017. - 219 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 211-219. - 300 прим. - ISBN 978-617-602-213-8

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Центральна спілка споживчих товариств України; Львівський торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
ВА827766

Проектування і дизайн закладів ресторанного господарства [Текст] : метод. вказівки до лаб. робіт для студентів спец. 181 "Харчові технології" ден. та заоч. форм навчання / Центр. спілка спожив. т-в України, Львів. торг.-екон. ун-т ; [уклад.: І. М. Ощипок, Р. О. Бліщ]. - Львів : Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2018. - 91 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 75-77. - 100 прим.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  
  


Дод. точки доступу:
Ощипок, І. М. (уклад.); Бліщ, Р. О. (уклад.); Центральна спілка споживчих товариств України; Львівський торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського