Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (4)Реферативна база даних (27)
Пошуковий запит: (<.>U=Л912.42$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 24
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
ECE/TRADE/387.

UNECE Standard on the marketing and commercial quality control of sweet peppers [Text] : explanatory brochure. - New York ; Geneva : UN, 2009. - iii, 74 p. : il. - ISBN 978-92-1-117009-2

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Перейти: http://www.unece.org/fileadmin/DAM/publications/oes/Trade_Peppers.Compressed.pdf
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН

2.
ВА783628

Біохімічні особливості перспективних сортів томатів для виробництва концентрованих продуктів [Текст] : монографія / [А. А. Дубініна та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2013. - 128 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 113-128. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-305-8

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Дубініна, Антоніна Анатоліївна; Ольховська, Вікторія Сергіївна; Янчева, Марина Олександрівна; Летута, Т. М.; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
СТ4283
ДСТУ ЕЭК ООН FFV-05:2007

Баклажани. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН FFV-05:1998, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 8 c. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ДС92861
Загорко, Надежда Петровна.
Влияние способов хранения на качество плодов сладкого перца [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.03 / Загорко Надежда Петровна ; УААН, Нац. ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 2006. - 292 л.: рис., табл. - Библиогр.: л. 147-170

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Украинская академия аграрных наук (Киев); "Магарач", национальный институт винограда и вина (Ялта)

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
ДС103701
Медведкова, Инна Игоревна.
Качество и сохраняемость свежих тепличных томатов с использованием обработки пленкообразующей композицией [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Медведкова Инна Игоревна ; Донецкий национальный ун-т экономики и торговли им. Михаила Туган-Барановского. - Донецк, 2007. - 293 л. - Библиогр.: л. 202-220

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Донецкий национальный университет экономики и торговли имени Михаила Туган-Барановского

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
РА330909
   Ялпачик, Володимир Федорович.
Оптимізація технології заморожування баклажанів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.03 / В.Ф.Ялпачик ; Херсонський держ. технічний ун-т. - Херсон, 2004. - 22 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Херсонський державний технічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ДС84135
Ялпачик, Владимир Федорович.
Оптимизация технологии замораживания баклажан [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.03 / Ялпачик Владимир Федорович ; Таврическая гос. агротехническая академия. - Мелитополь, 2004. - 238 л. - Библиогр.: л. 126-143

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Таврическая государственная агротехническая академия

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
СТ4278
ДСТУ ЕЭК ООН FFV-28:2007

Перць солодкий стручковий. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН FFV-28:2001, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 8 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
СТ4239
ДСТУ 4911:2008

Продукти перероблення фруктів і овочів. Методи контролювання кольору томатопродуктів [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : [б.в.], 2009. - III, 9 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
ДС85086
Гончаренко, Геннадий Николаевич.
Разработка процессов безотходной переработки томатных овощей на предприятиях питания [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Гончаренко Геннадий Николаевич ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2004. - 263 л.: рис. - Библиогр.: л. 162-181

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковский гос. университет питания и торговли

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
РА334101
Гончаренко, Геннадій Миколайович.
Розробка процесів безвідходної переробки томатних овочів на підприємствах харчування [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Гончаренко Геннадій Миколайович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2004. - 17 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
ДС145091
Горєлков, Дмитро Вікторович.
Розробка ресурсозберігаючого процесу очищення плодів перцю солодкого та його апаратурне оформлення [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Горєлков Дмитро Вікторович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2009. - 227 арк. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 212-227.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
РА365882
Горєлков, Дмитро Вікторович.
Розробка ресурсозберігаючого процесу очищення плодів перцю солодкого та його апаратурне оформлення [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Горєлков Дмитро Вікторович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2009. - 18 с.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
ECE/TRADE/387

Стандарт ЕЭК ООН, касающийся сбыта и контроля товарного качества сладких стручковых перцев [Текст] : пояснительная брошюра. - Нью-Йорк ; Женева : ООН, 2009. - iii, 75 с. : ил. - ISBN 978-92-1-416021-2

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Перейти: http://www.unece.org/fileadmin/DAM/trade/agr/promotion/Brochures/SweetPeppers_LowResolution_rus.pdf
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН

15.
ДС99631
Ефименко, Елена Анатольевна.
Технология получения биологически активной добавки при переработке бобов сои в соевое молоко [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Ефименко Елена Анатольевна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2006. - 274 л.: рис., табл. - Библиогр.: л. 154-178

Рубрикатор НБУВ:
 Л987 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская национальная академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
СТ7822
ДСТУ 7612:2014

Томати свіжі для промислового перероблення. Технічні умови [Текст]. - На заміну РСТ УССР 1551-84 ; Чинний від 2015-07-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2015. - III, 11 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 10.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
СТ8789
ДСТУ 8002:2005

Томати солені. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 13 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12-13

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
ВА748021
   Дейниченко, Григорій Вікторович.
Удосконалення комбінованих способів переробки плодів баклажана та перцю солодкого [Текст] : монографія / Г. В. Дейниченко, О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков. - Х. : [б. в.], 2011. - 224 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 200-223. - 500 прим. - ISBN 978-966-8765-33-9

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Терешкін, Олег Георгійович; Горєлков, Дмитро Вікторович

Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
ВА792090
   Одарченко, Дмитро Миколайович.
Удосконалення оцінки якості томатоовочів та продуктів їх переробки [Текст] : монографія / Д. М. Одарченко, К. В. Сподар, В. І. Михайлик ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014. - 177 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 107-123. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-356-0

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Сподар, Катерина Вікторівна; Михайлик, Володимир Іванович; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
ДС143682
Сподар, Катерина Вікторівна.
Удосконалення товарознавчої оцінки свіжих томатоовочів та формування споживних властивостей продуктів їх переробки [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Сподар Катерина Вікторівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2013. - 271 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 168-190.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського