Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>U=Л94$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 142
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ІВ230662 Brümmer, Ina. Entwicklung spezifischer Nachweisverfahren zur Differenzierung von Thunfisch- und Plattischspezies mittels targeted Proteomics [Text] : diss. ... Doktors der Naturwissenschaften (Dr. rer. nat.) / Ina Brümmer aus Linden (Ems) ; Universität Stuttgart, Fakultät Chemie. - Stuttgart : Institut für Biochemie und Technische Biochemie der Universität Stuttgart, 2021. - XX, 200 S. : tab., abb. - Бібліогр.: с. 177-186.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Universität Stuttgart (Stuttgart). Fakultät Chemie
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | UN/901.2 Cleaner Production Assessment in Fish Processing [Text] / UNEP, Division of Technology, Industry and Economics, Danish Environmental Protection Agency, COWI Consulting Engineers and Planners AS (Denmark). - 1st ed. - Paris : UNEP ; Copenhagen : Danish EPA, 2000. - viii, 99 p. - (Industrial Sector Guide). - ISBN 92-807-1843-6Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: UNEP; Division of Technology, Industry and Economics; Danish Environmental Protection Agency; COWI Consulting Engineers and Planners AS (Denmark)
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
| 3. | FAO/45(2)/Vol. 9A Codex Alimentarius [Text] / Joint FAO/WHO Food Standards Programm, Codex Alimentarius Commission. - Rome : FAO : WHO2000. - ISSN 0259-2916. Vol. 9A : Fish and fishery products. - 2001. - viii, 140 p. - ISBN 92-5-104660-3Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Joint FAO/WHO Food Standards Programm; Codex Alimentarius Commission
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
| 4. | FAO/259/Rev.1 Guidelines for the ecolabelling of fish and fishery products from marine capture fisheries [Text] : revision 1 = Directives pour l'étiquetage écologique du poisson et des produits des produits des pêches de capture marines : révision 1 = Directrices para el ecoetiquetado de pescado y productos resqueros de la pesca de captura marina : revisión 1. - Rome : FAO, 2009. - vii, 97 p. - ISBN 978-92-5-006405-5Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
| 5. | ІВ211643 Hemmy, Britta. Möglichkeiten der Nutzung von Transglutaminase in der Fischindustrie [Text] : Diss. / B. Hemmy ; Naturwissenschaftlichen Fak. der Gottfried Wilhelm Leibniz Universität Hannover. - Hannover : [s. n.], 2007. - 214 S.: Abb., Tab. - Бібліогр.: S. 175-189Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Der Naturwissenschaftlichen Fak. der Gottfried Wilhelm Leibniz Universität Hannover
Видання зберігається у :
| 6. | РА290251 Іванніков, Павло Васильович. Технологія кулінарної продукції на основі рибної сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Іванніков Павло Васильович ; Харківська академія технології та організації харчування. - Х., 1994. - 24 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. | РА407902 Іванюта, Анастасія Олександрівна. Споживні властивості структуроутворювачів на основі вторинної рибної сировини з товстолобика [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Іванюта Анастасія Олександрівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2014. - 20 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 8. | СТ1740 ДСТУ ГОСТ 7442:2004 Ікра зерниста осетрових риб. Технічні умови (ГОСТ 7442-2002, IDT) [Текст] / оформ. Л. Ваніфатова. - Офіц. вид. - Зі скасуванням в Україні ГОСТ 7442-79; Чинний від 01.01.2005. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - III, II, 5 c. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Ваніфатова, Л. (оформ.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 9. | СТ8738 ДСТУ 8096:2015 Ікра риб пробійна солона. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 13 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12-13Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 10. | ВА796661 Інноваційні технології переробки риби [Текст] : монографія / [А. А. Мазаракі та ін.] ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т, Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ : КНТЕУ, 2014. - 431 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці глав. - 300 прим. - ISBN 978-966-629-733-7Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Мазаракі, Анатолій Антонович; Лебська, Тетяна Костянтинівна; Сидоренко, Олена Володимирівна; Притульська, Наталія Володимирівна; Ніколаєнко, Станіслав Миколайович; Київський національний торговельно-економічний університет; Національний університет біоресурсів і природокористування України (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 11. | Р135960 Інноваційна малогабаритна технологія виробництва і використання кормових добавок рибного і тваринного походження [Текст] : (рекомендації) / [М. В. Гладій та ін. ; заг. ред. В. Г. Кебка] ; Нац. акад. аграр. наук [та ін.]. - Чубинське : [б. в.], 2018. - 12 с. : фот., табл. - Бібліогр.: с. 11-12. - 100 прим.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Гладій, Михайло Васильович; Кебко, Василь Григорович; Полупан, Юрій Павлович; Кобаль, Борис Іванович; Кальнобродський, Олександр Іванович; Кебко, Василь Григорович (ред.); Національна академія аграрних наук України (Київ); Інститут розведення і генетики тварин імені М. В. Зубця (Чубинське); Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів; "Біокор-арго", науково-виробниче підприємство, товариство з обмеженою відповідальністю
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 12. | РА386612 Аббас Эсмаели Молла Культивация, раннее определение пола и переработка внутренностей белуги Huso huso [Текст] : автореф. дис. ... канд. биол. наук : 03.00.14 / Аббас Эсмаели Молла ; Нац. акад. наук Респ. Армения, Науч.-произв. центр "Армбиотехнология" ГНКО. - Ереван, 2011. - 24 с. : табл., рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Национальная академия наук Республики Армения; "Армбиотехнология", научно-производственный центр, государственная некоммерческая организация
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 13. | ДС49833 Айвазов, Сабет Айвазович. Совершенствование технологии получения технической продукции из океанического сырья [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Айвазов Сабет Айвазович ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1995. - 184 л.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковская государственная академия технологии и организации питания
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 14. | РА291117 Айвазов, Сабет Айвазович. Совершенствование технологии получения технической продукции из океанического сырья [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Айвазов Сабет Айвазович ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1996. - 24 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одесская гос. академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 15. | РА384581 Битютська, Ольга Євгенівна. Технології білково-вуглеводного концентрату і соусів з чорноморських мідій [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Битютська Ольга Євгенівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2011. - 24 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 16. | ДС152287 Битютська, Ольга Євгенівна. Технології білково-вуглеводного концентрату і соусів з чорноморських мідій [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Битютська Ольга Євгенівна ; Півден. НДІ мор. риб. госп-ва та океанографії. - Київ, 2011. - 341 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 196-233.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Південний науково-дослідний інститут морського рибного господарства та океанографії (Керчь)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 17. | РА450123 Боліла, Надія Олександрівна. Споживні властивості чорноморської акули катран (Squalus acanthias) [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Боліла Надія Олександрівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2021. - 21 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: УДК: Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 18. | СТ3357 ДСТУ 4695:2006 Борошно кормове з риби, морських ссавців та безхребетних. Метод визначення перекисного числа жиру [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2007-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2008. - III, 11 с. - (Національний стандарт України)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 19. | ДС84331 Бреславец, Татьяна Витальевна. Технология структурированных аналогов филе рыбного и кулинарной продукции на их основе [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Бреславец Татьяна Витальевна ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2004. - 362 л. - Библиогр.: л. 204-224Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харьковский гос. университет питания и торговли
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 20. | ВА761191 Бреславець, Тетяна Віталіївна. Технологія структурованих аналогів філе рибного та кулінарної продукції на їх основі [Текст] : монографія / Т. В. Бреславець, Л. М. Крайнюк, М. Б. Колеснікова ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : Цифрова друкарня № 1, 2012. - 143 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 126-142. - 300 прим. - ISBN 978-617-7017-21-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Крайнюк, Людмила Миколаївна; Колеснікова, Марина Борисівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |
|
|