Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (26)Автореферати дисертацій (8)Реферативна база даних (99)
Пошуковий запит: (<.>U=Л94$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 142
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
ІВ230662
Brümmer, Ina.
Entwicklung spezifischer Nachweisverfahren zur Differenzierung von Thunfisch- und Plattischspezies mittels targeted Proteomics [Text] : diss. ... Doktors der Naturwissenschaften (Dr. rer. nat.) / Ina Brümmer aus Linden (Ems) ; Universität Stuttgart, Fakultät Chemie. - Stuttgart : Institut für Biochemie und Technische Biochemie der Universität Stuttgart, 2021. - XX, 200 S. : tab., abb. - Бібліогр.: с. 177-186.

Рубрикатор НБУВ:
 Л94 
УДК:
 639.2 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Universität Stuttgart (Stuttgart). Fakultät Chemie

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
UN/901.2

Cleaner Production Assessment in Fish Processing [Text] / UNEP, Division of Technology, Industry and Economics, Danish Environmental Protection Agency, COWI Consulting Engineers and Planners AS (Denmark). - 1st ed. - Paris : UNEP ; Copenhagen : Danish EPA, 2000. - viii, 99 p. - (Industrial Sector Guide). - ISBN 92-807-1843-6

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
UNEP; Division of Technology, Industry and Economics; Danish Environmental Protection Agency; COWI Consulting Engineers and Planners AS (Denmark)

Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН

3.
FAO/45(2)/Vol. 9A
Codex Alimentarius [Text] / Joint FAO/WHO Food Standards Programm, Codex Alimentarius Commission. - Rome : FAO : WHO2000. - ISSN 0259-2916.
Vol. 9A : Fish and fishery products. - 2001. - viii, 140 p. - ISBN 92-5-104660-3

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Joint FAO/WHO Food Standards Programm; Codex Alimentarius Commission

Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН

4.
FAO/259/Rev.1

Guidelines for the ecolabelling of fish and fishery products from marine capture fisheries [Text] : revision 1 = Directives pour l'étiquetage écologique du poisson et des produits des produits des pêches de capture marines : révision 1 = Directrices para el ecoetiquetado de pescado y productos resqueros de la pesca de captura marina : revisión 1. - Rome : FAO, 2009. - vii, 97 p. - ISBN 978-92-5-006405-5

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН

5.
ІВ211643
Hemmy, Britta.
Möglichkeiten der Nutzung von Transglutaminase in der Fischindustrie [Text] : Diss. / B. Hemmy ; Naturwissenschaftlichen Fak. der Gottfried Wilhelm Leibniz Universität Hannover. - Hannover : [s. n.], 2007. - 214 S.: Abb., Tab. - Бібліогр.: S. 175-189

Рубрикатор НБУВ:
 Л94-1 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Der Naturwissenschaftlichen Fak. der Gottfried Wilhelm Leibniz Universität Hannover

Видання зберігається у :

6.
РА290251
Іванніков, Павло Васильович.
Технологія кулінарної продукції на основі рибної сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Іванніков Павло Васильович ; Харківська академія технології та організації харчування. - Х., 1994. - 24 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л944 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харківська академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
РА407902
Іванюта, Анастасія Олександрівна.
Споживні властивості структуроутворювачів на основі вторинної рибної сировини з товстолобика [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Іванюта Анастасія Олександрівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2014. - 20 с. : рис.

Рубрикатор НБУВ:
 Л948 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
СТ1740
ДСТУ ГОСТ 7442:2004

Ікра зерниста осетрових риб. Технічні умови (ГОСТ 7442-2002, IDT) [Текст] / оформ. Л. Ваніфатова. - Офіц. вид. - Зі скасуванням в Україні ГОСТ 7442-79; Чинний від 01.01.2005. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - III, II, 5 c. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Ваніфатова, Л. (оформ.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
СТ8738
ДСТУ 8096:2015

Ікра риб пробійна солона. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 13 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12-13

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
ВА796661

Інноваційні технології переробки риби [Текст] : монографія / [А. А. Мазаракі та ін.] ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т, Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ : КНТЕУ, 2014. - 431 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці глав. - 300 прим. - ISBN 978-966-629-733-7

Рубрикатор НБУВ:
 Л94 
 Л964 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Мазаракі, Анатолій Антонович; Лебська, Тетяна Костянтинівна; Сидоренко, Олена Володимирівна; Притульська, Наталія Володимирівна; Ніколаєнко, Станіслав Миколайович; Київський національний торговельно-економічний університет; Національний університет біоресурсів і природокористування України (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
Р135960

Інноваційна малогабаритна технологія виробництва і використання кормових добавок рибного і тваринного походження [Текст] : (рекомендації) / [М. В. Гладій та ін. ; заг. ред. В. Г. Кебка] ; Нац. акад. аграр. наук [та ін.]. - Чубинське : [б. в.], 2018. - 12 с. : фот., табл. - Бібліогр.: с. 11-12. - 100 прим.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гладій, Михайло Васильович; Кебко, Василь Григорович; Полупан, Юрій Павлович; Кобаль, Борис Іванович; Кальнобродський, Олександр Іванович; Кебко, Василь Григорович (ред.); Національна академія аграрних наук України (Київ); Інститут розведення і генетики тварин імені М. В. Зубця (Чубинське); Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів; "Біокор-арго", науково-виробниче підприємство, товариство з обмеженою відповідальністю

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
РА386612
Аббас Эсмаели Молла
Культивация, раннее определение пола и переработка внутренностей белуги Huso huso [Текст] : автореф. дис. ... канд. биол. наук : 03.00.14 / Аббас Эсмаели Молла ; Нац. акад. наук Респ. Армения, Науч.-произв. центр "Армбиотехнология" ГНКО. - Ереван, 2011. - 24 с. : табл., рис.

Рубрикатор НБУВ:
 П736 
 Л948 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Национальная академия наук Республики Армения; "Армбиотехнология", научно-производственный центр, государственная некоммерческая организация

Видання зберігається у :
Основний фонд

13.
ДС49833
Айвазов, Сабет Айвазович.
Совершенствование технологии получения технической продукции из океанического сырья [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Айвазов Сабет Айвазович ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1995. - 184 л.

Рубрикатор НБУВ:
 Л948 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковская государственная академия технологии и организации питания

Видання зберігається у :
Основний фонд

14.
РА291117
Айвазов, Сабет Айвазович.
Совершенствование технологии получения технической продукции из океанического сырья [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Айвазов Сабет Айвазович ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1996. - 24 с.

Рубрикатор НБУВ:
 Л948 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одесская гос. академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд

15.
РА384581
Битютська, Ольга Євгенівна.
Технології білково-вуглеводного концентрату і соусів з чорноморських мідій [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Битютська Ольга Євгенівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2011. - 24 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
 Л97 
УДК:
 664.87 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

16.
ДС152287
Битютська, Ольга Євгенівна.
Технології білково-вуглеводного концентрату і соусів з чорноморських мідій [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Битютська Ольга Євгенівна ; Півден. НДІ мор. риб. госп-ва та океанографії. - Київ, 2011. - 341 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 196-233.

Рубрикатор НБУВ:
 Л97 
УДК:
 664.87 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Південний науково-дослідний інститут морського рибного господарства та океанографії (Керчь)

Видання зберігається у :
Основний фонд

17.
РА450123
Боліла, Надія Олександрівна.
Споживні властивості чорноморської акули катран (Squalus acanthias) [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Боліла Надія Олександрівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2021. - 21 с. : рис.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд

18.
СТ3357
ДСТУ 4695:2006

Борошно кормове з риби, морських ссавців та безхребетних. Метод визначення перекисного числа жиру [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2007-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2008. - III, 11 с. - (Національний стандарт України)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Видання зберігається у :
Основний фонд

19.
ДС84331
Бреславец, Татьяна Витальевна.
Технология структурированных аналогов филе рыбного и кулинарной продукции на их основе [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Бреславец Татьяна Витальевна ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2004. - 362 л. - Библиогр.: л. 204-224

Рубрикатор НБУВ:
 Л944 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Харьковский гос. университет питания и торговли

Видання зберігається у :
Основний фонд

20.
ВА761191
Бреславець, Тетяна Віталіївна.
Технологія структурованих аналогів філе рибного та кулінарної продукції на їх основі [Текст] : монографія / Т. В. Бреславець, Л. М. Крайнюк, М. Б. Колеснікова ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : Цифрова друкарня № 1, 2012. - 143 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 126-142. - 300 прим. - ISBN 978-617-7017-21-8

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Крайнюк, Людмила Миколаївна; Колеснікова, Марина Борисівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського