Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (4)Реферативна база даних (26)Наукова періодика України (6)Авторитетний файл імен осіб (1)
Пошуковий запит: (<.>A=Зав'ялов В$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 12
Представлено документи з 1 до 12
1.
ВА565116

Посібник з нормальної фізіології [Текст] : навч. посібник для студ. мед. вузів / В. І. Зав'ялов [та ін.] ; ред. В. Г. Шевчук, Д. Г. Наливайко. - К. : Здоров'я, 1995. - 367 с. - ISBN 5-311-00878-4

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Зав'ялов, Віктор Іванович; Зеленіна, Наталія Михайлівна; Козинець, Тетяна Миколаївна; Зуєва, Н. О.; Карвацький, І. М.; Шевчук, В. Г. (ред.); Наливайко, Д. Г. (ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
Р99856

Процеси і апарати біотехнологічних виробництв [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни і виконання контрольних та розрахунково-графічних робіт для студ. спец. 6.092900 напряму 0929 "Біотехнологія" денної та заочної форм навчання / уклад. В. Л. Зав'ялов [та ін.] ; Національний ун-т харчових технологій. - К. : НУХТ, 2003. - 32 с. - Бібліогр.: с. 31

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Зав'ялов, Володимир Леонідович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
Р99977

Методичні вказівки до позначення умовно-графічних зображень в апаратурно-технологічних схемах для студентів спеціальності 7.091706 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання [Текст] / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. І. Ф. Малежик, В. Л. Зав'ялов. - К. : НУХТ, 2003. - 39 с. - Бібліогр.: с. 38

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Малежик, Іван Федорович (уклад.); Зав'ялов, Володимир Леонідович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
Р99971

Процеси і апарати біотехнологічних виробництв [Текст] : метод. вказ. до виконання лабораторних робіт для студ. спец. 6.092900 напряму 0929 "Біотехнологія" денної форми навч. Методи експериментального оцінювання масообмінних характеристик ферментаторів / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. Л. Зав'ялов [та ін.]. - К. : НУХТ, 2003. - 18 с. - Бібліогр.: с. 18

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Зав'ялов, Володимир Леонідович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

5.
Р102478

Система технологій [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни і викон. контр. та розрахунково-граф. робіт для студ. спец. 6.050200 "Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності" напряму 0502 "Менеджмент" та 6.050100 "Фінанси" напряму 0501 "Економіка і підприємство" ден. та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. Л. Зав'ялов [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 18 с. - Бібліогр.: с. 18

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Зав'ялов, Володимир Леонідович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

6.
ВА717384

Процеси і апарати харчових виробництв. Лабораторний практикум [Текст] : навч. посіб. для студ. ВНЗ / І. Ф. Малежик [та ін.] ; ред. І. Ф. Малежик ; Національний ун-т харчових технологій. - К. : НУХТ, 2006. - 223 с. - Бібліогр.: с. 211-212. - ISBN 966-612-055-0

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Малежик, Іван Федорович; Циганков, Петро Семенович; Зав'ялов, Володимир Леонідович; Немирович, Петро Михайлович; Задніпряний, Віктор Андрійович; Зоткіна, Лариса Василівна; Марценюк, Олександр Степанович; Мельник, Людмила Миколаївна; Копиленко, Анатолій Васильович; Карлаш, Юрій Васильович; Малежик, Іван Федорович (ред.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

7.
ВС52271

Стратегія вирішення проблем зайнятості в Чернівецькій області [Текст] : зб. матеріалів Наук.-практ. конф. "Стратегія вирішення проблем зайнятості у Чернівецькій області" Україна, Чернівці, 26 лип. 2011 / [редкол.: Арсеній Анциперов та ін. ] ; Буков. Партнер. Агенція, Нім. т-во техн. співробітництва (GIZ). - Чернівці : Буковинська Партнерська Агенція, 2011. - 88 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці ст. - 500 прим. - ISBN 978-966-2021-53-0

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:
  

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Анциперов, Арсеній (ред.); Гуцуляк, Богдан (ред.); Зав'ялов, Володимир (ред.); "Буковинська партнерська агенція", громадська спілка; Німецьке товариство технічного співробітництва; "Стратегія вирішення проблем зайнятості в Чернівецькій області", науково-практична конференція (2011 ; Чернівці)

Видання зберігається у :
Основний фонд

8.
РА407910
   Зав'ялов, Володимир Леонідович.
Наукове обґрунтування та апаратурне оформлення процесів віброекстрагування в харчовій промисловості [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12 / Зав'ялов Володимир Леонідович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2014. - 45 с. : рис.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

9.
ВС58694
"Актуальні проблеми хімії і хімічної технології", всеукраїнська науково-практична конференція (2014 ; Київ).
Всеукраїнська науково-практична конференція "Актуальні проблеми хімії і хімічної технології", 20-21 листопада 2014 р. [Текст] / [редкол.: С. В. Іванов та ін.] ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : НУХТ, 2014. - 363 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці ст. - 70 прим.
Присвяч. 130-річчю НУХТ.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Іванов, Сергій В. (ред.); Мостенська, Т. Л. (ред.); Зав'ялов, В. Л. (ред.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

10.
С11837/2
Новітні технології, обладнання, безпека та якість харчових продуктів: сьогодення та перспективи [Текст] : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. 27-28 верес. 2010 р. : тези доп. / Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : НУХТ, [20--] .
Ч. 2 / [редкол. А. І. Українець та ін.]. - 2010. - 113, [1] с. : рис. - Текст укр., рос. - 314 прим.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Українець, А. І. (ред.); Колосюк, В. О. (ред.); Буравченкова, С. Б. (ред.); Береговий, С. І. (ред.); Степанюк, О. В. (ред.); Кітов, М. Г. (ред.); Салатюк, Н. М. (ред.); Корж, Ю. М. (ред.); Заїнчковський, А. О. (ред.); Сологуб, О. П. (ред.); Чернелевський, Л. М. (ред.); Мостенська, Т. Л. (ред.); Шеремет, О. О. (ред.); Говорушко, Т. А. (ред.); Міненко, М. А. (ред.); Король, А. М. (ред.); Мартиненко, М. А. (ред.); Полумбрик, О. М. (ред.); Шульга, С. І. (ред.); Грабовська, О. В. (ред.); Костенко, Є. Є. (ред.); Шапран, Л. Ю. (ред.); Смірнова, Є. С. (ред.); Цімох, Т. Ф. (ред.); Якименко, О. М. (ред.); Гуць, В. С. (ред.); Слободян, О. П. (ред.); Логвін, В. М. (ред.); Пешук, Л. В. (ред.); Поліщук, Г. Є. (ред.); Осейко, М. І. (ред.); Таран, В. М. (ред.); Мирончук, В. Г. (ред.); Ковбаса, В. М. (ред.); Дробот, В. І. (ред.); Дорохович, А. М. (ред.); Шаповаленко, О. І. (ред.); Карпов, О. В. (ред.); Сімахіна, Г. О. (ред.); Доценко, В. Ф. (ред.); Левандовський, Л. В. (ред.); Прядко, М. О. (ред.); Балюта, С. М. (ред.); Мазуренко, О. Г. (ред.); Соколенко, А. І. (ред.); Коваленко, Б. Д. (ред.); Некоз, О. І. (ред.); Серьогін, О. О. (ред.); Ладанюк, А. П. (ред.); Самсонов, В. В. (ред.); Шевченко, О. Ю. (ред.); Акутіна, Н. В. (ред.); Пушанко, Н. М. (ред.); Шаран, А. В. (ред.); Зав'ялов, В. Л. (ред.); "Новітні технології, обладнання, безпека та якість харчових продуктів: сьогодення та перспективи", міжнародна науково-практична конференція (2010 ; Київ); Національний університет харчових технологій(Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

11.
ДС144835
   Зав'ялов, Володимир Леонідович.
Наукове обґрунтування та апаратурне оформлення процесів віброекстрагування в харчовій промисловості [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12 / Зав'ялов Володимир Леонідович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2014. - 535 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 322-375.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

12.
ВА867581

Процеси і апарати харчових виробництв [Текст] : лаб. практикум / [І. Ф. Малежик та ін.] ; за ред. проф. І. Ф. Малежика ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : НУХТ, 2016. - 246 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 244. - 300 прим. - ISBN 978-966-612-179-3

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Малежик, Іван Федорович; Зав'ялов, Володимир Леонідович; Шевченко, Олександр Юхимович; Мельник, Людмила Миколаївна; Марценюк, Олександр Степанович; Кулінченко, Віталій Романович; Задніпряний, Віктор Андрійович; Немирович, Петро Михайлович; Зоткіна, Лариса Василівна; Копиленко, Анатолій Васильович; Карлаш, Юрій Васильович; Мисюра, Тарас Григорович; Бодров, Віктор Семенович; Дубковецький, Ігор Володимирович; Попова, Наталія Вікторівна; Запорожець, Юлія Владиславівна; Ткачук, Наталія Андріївна; Шутюк, Віталій Володимирович; Мотуз, Ігор Костянтинович; Малежик, Іван Федорович (ред.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського