Пошуковий запит: (<.>U=Л813$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 104
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | РА342098 Дроздова, Татьяна Васильевна. Типы и особенности многокомпонентных терминов в современном английском языке (на материале терминологии производства искусственного холода) [Текст] : автореф. дис... канд. филол. наук: 10.02.04 / Дроздова Татьяна Васильевна ; Московский гос. ин-т иностранных языков им. Мориса Тореза. - М., 1989. - 24 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Московский гос. институт иностранных языков имени Мориса Тореза
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | РА280817 Мирончук, Юрій АнатолІйович. Заморожування мілкоподрібненої рослинної сировини у псевдозрідженому шарі [Текст] : автореф.дис...канд.техн.наук:05.04.03 / Мирончук Юрій АнатолІйович ; Одеський ін-т низькотемпературної техніки та енергетики. - О., 1993. - 16 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеський інститут низькотемпературної техніки та енергетики
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | РА295075 Філін, Сергій Олегович. Інтенсифікація процесів і створення эфективних пристроїв виробництва харчового льоду [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.04.03 / Філін Сергій Олегович ; Одеська держ. академія холоду. - О., 1996. - 36 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія холоду
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | РА306809 Сафонов, Валентин Васильович. Наукові основи розробки прогресивних апаратів охолодження та заморожування рідких харчових продуктів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Сафонов Валентин Васильович ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1999. - 34 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | РА303271 Храмшина, Людмила Іванівна. Розробка апарата охолодження напоїв проміжними кремнійорганічними холодоносіями для підприємств малого бізнесу [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Храмшина Людмила Іванівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1999. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | РА310668 Бакулін, Олександр Семенович. Динаміка формування інею в повітроохолоджувачах камер зберігання молочної продукції [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.05.14 / Бакулін Олександр Семенович ; Одеська держ. академія холоду. - О., 2000. - 16 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія холоду
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | РА319011 Мілінчук, Сергій Іванович. Моделювання тепломасопереносу та зниження енерговитрат при блочному виморожуванні [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Мілінчук Сергій Іванович ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 2001. - 17 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія харчових технологій; Одеська державна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | РА312748 Оніщенко, Володимир Петрович. Наукові основи процесів та апаратів холодильної технології харчових продуктів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.14 / Оніщенко Володимир Петрович ; Одеська держ. академія холоду. - О., 2001. - 34 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія холоду
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | РА321947 Безбах, Ігор Віталійович. Інтенсифікація термообробки неньютонівських харчових рідин в апараті з ротаційним термосифоном [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Безбах Ігор Віталійович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2002. - 17 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | РА327881 Одарченко, Андрій Миколайович. Вплив мікробного полісахариду "ксантан" на якість заморожених плодоовочевих паст в процесі їх зберігання у замороженому стані [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Одарченко Андрій Миколайович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 18 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | РА328116 Василенко, Сергій Михайлович. Теплообмін в парорідинних течіях теплообмінних апаратів харчових виробництв [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Василенко Сергій Михайлович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 38 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | РА343463 Карнаух, Вікторія Вікторівна. Інтенсифікація тепломасообмінних процесів у вентиляторних градирнях плівкового типу [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.14.06 / Карнаух Вікторія Вікторівна ; Одеський національний політехнічний ун-т. - О., 2006. - 19 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеський національний політехнічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | РА346940 Мазур, Олександр Васильович. Підвищення енергетичної ефективності теплових процесів харчових технологій засобами гарантуючого управління [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.13.07 / Мазур Олександр Васильович ; Одеський національний політехнічний ун-т. - О., 2006. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеський національний політехнічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | РА343827 Марценюк, Олександр Степанович. Науково-технічні основи інтенсифікації масообміну в газорідинних апаратах з регулярними насадками [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Марценюк Олександр Степанович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 45 с.: рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | РА354698 Коваленко, Олена Олександрівна. Науково-технічні основи процесів низькотемпературного розділення рідких систем харчових виробництв [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / О.О.Коваленко ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2007. - 36 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | РА361772 Ремінна, Людмила Петрівна. Низькотемпературне концентрування екстрактів рослинної сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Ремінна Людмила Петрівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2008. - 19 с.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
|
17. | РА376611 Саєнко, Сергій Юрійович. Геометричне моделювання рефлекторів ІЧ-апаратів харчової промисловості [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.01.01 / Саєнко Сергій Юрійович ; Київ. нац. ун-т буд-ва і архіт. - К., 2009. - 19 с. : рис.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Київський національний університет будівництва і архітектури
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | РА376647 Паскал, Юлія Геннадіївна. Удосконалення технології швидкозаморожених десертів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Паскал Юлія Геннадіївна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2010. - 19 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | РА381323 Омар Саїд Ахмед Мохамед Ахмед Теплообмін при випарюванні в ротаційному термомеханічному агрегаті [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Омар Саїд Ахмед Мохамед Ахмед ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2011. - 19 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | РА380308 Мординський, Всеволод Петрович. Удосконалення обладнання для концентрування рідких харчових продуктів методом блочного виморожування [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Мординський Всеволод Петрович ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2011. - 19 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |