РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (104)Журнали та продовжувані видання (410)Автореферати дисертацій (17)
Пошуковий запит: (<.>U=Л813$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 106
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Василенко С. М. Гідродинамічні режими одиночного струменя в теплообмінниках змішування із щілинними розподільними пристроями. — 1999 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.
2.

Гайда С.  Исследование термомеханических агрегатов с вращающимися термосифонами. — 2001 // Пром. теплотехника.
3.

Конвісер І. О. Холодильна технологія харчових продуктів : Навч.посіб. — К., 2001
4.

Кіптела Л. В. Удосконалення конструкції роторного плівкового апарата. — Х., 2002 // Вестн. науки и техники.
5.
Современные проблемы холодильной техники и технологии : Сб. науч. тр. 2-ой междунар. науч.-техн. конф., 17 - 19 сент. 2002 г., Одесса, Украина. — О., 2002
6.
Сучасні проблеми холодильної техніки і технології : зб. наук. пр. VІ наук.-техн. конф., 19 - 21 верес., 2007 р., Одеса. — О., 2007
7.

Паламарчук І. П. . — Л.: Бескид Біт , 2006
8.

Нога И. В. Кинетика деградации биомолекул под действием высокого давления и температуры. — 2004 // Физика и техника высоких давлений.
9.

Филин С. О. Термоэлектрическое управление процессами производства фигурного пищевого льда. — 2004 // Термоелектрика.
10.

Пуховой И. И. Энергетические и экологические показатели производства и аккумулирования льда, заготовленного зимой в Украине. — 2004 // Пром. теплотехника.
11.

Українець А. І. Перспективи використання омічного нагрівання для оброблення харчової сировини. — 2004 // Харч. пром-сть.
12.

Філін С. О. Експериментальне дослідження термоелектричних холодильних вітрин. — 2006 // Термоелектрика.
13.

Українець А. І. Перспективи використання омічного нагрівання для оброблення харчової сировини. — 2005 // Харч. пром-сть.
14.

Одарченко А. М. Вплив мікробного полісахариду "ксантан" на якість заморожених плодоовочевих паст в процесі їх зберігання у замороженому стані : Автореф. дис. канд. техн. наук : 05.18.15. — Х., 2003
15.

Бакулін О. С. Динаміка формування інею в повітроохолоджувачах камер зберігання молочної продукції : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.05.14. — О., 2000
16.

Семінський О. О. Дослідження кінетики пульсаційного розмелу рослинної сировини і створення млина : Автореф. дис... канд. техн. наук. — К., 2006
17.

Мілінчук С. І. Моделювання тепломасопереносу та зниження енерговитрат при блочному виморожуванні : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.12. — О., 2001
18.

Коваленко О. О. Науково-технічні основи процесів низькотемпературного розділення рідких систем харчових виробництв : автореф. дис... д-ра техн. наук. — О., 2007
19.

Марценюк О. С. Науково-технічні основи інтенсифікації масообміну в газорідинних апаратах з регулярними насадками : Автореф. дис... д-ра техн. наук. — К., 2006
20.

Оніщенко В. П. Наукові основи процесів та апаратів холодильної технології харчових продуктів : Автореф. дис... д-ра техн. наук : 05.18.14. — О., 2001
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського