РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (2)
Автореферати дисертацій (1)
Наукова періодика України (19)
Пошуковий запит:
(<.>A=Гащук О$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
8
Представлено документи
з 1 до 8
1.
Гащук О
. І.
Механічне оброблення м'яса в технології реструктурованих шинкових виробів з використанням текстурованого квасолевого борошна
. — 2004 //
Харч. пром-сть
.
2.
Гащук О
. І.
Розробка технології реструктурованих шинкових виробів з використанням текстурованого квасолевого борошна
: Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.04. — К., 2005
3.
Круподьорова Т. А.
Культивування Pleurotus ostreatus (Jacq.) Kumm. на рослинних відходах
//
Biotechnologia Acta
. - 2014. - 7, № 4.
4.
Москалюк О. Є.
Розроблення паштетів з використанням фітокомплексу злакових культур "CHOICE"
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2017. - 23, № 4.
5.
Москалюк О. Є.
Аналіз жирнокислотного складу м'ясних паштетів
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2018. - 24, № 5.
6.
Гащук О
. І.
Удосконалення технології м'ясо-рослинних консервів з використанням бобових
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2019. - 25, № 6.
7.
Москалюк О. Є.
Математико-статистична оцінка досліджених показників інноваційних м'ясних паштетів
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2020. - 26, № 3.
8.
Пасічний В. М.
Удосконалення технології ковбасних виробів з використанням білково-жирової емульсії на основі курячого жиру
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2021. - 27, № 2.
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського