РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (2)Автореферати дисертацій (1)Наукова періодика України (19)
Пошуковий запит: (<.>A=Гащук О$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
1.

Гащук О. І. Механічне оброблення м'яса в технології реструктурованих шинкових виробів з використанням текстурованого квасолевого борошна. — 2004 // Харч. пром-сть.
2.

Гащук О. І. Розробка технології реструктурованих шинкових виробів з використанням текстурованого квасолевого борошна : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.04. — К., 2005
3.

Круподьорова Т. А. Культивування Pleurotus ostreatus (Jacq.) Kumm. на рослинних відходах // Biotechnologia Acta. - 2014. - 7, № 4.
4.

Москалюк О. Є. Розроблення паштетів з використанням фітокомплексу злакових культур "CHOICE" // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 4.
5.

Москалюк О. Є. Аналіз жирнокислотного складу м'ясних паштетів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 5.
6.

Гащук О. І. Удосконалення технології м'ясо-рослинних консервів з використанням бобових // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 6.
7.

Москалюк О. Є. Математико-статистична оцінка досліджених показників інноваційних м'ясних паштетів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2020. - 26, № 3.
8.

Пасічний В. М. Удосконалення технології ковбасних виробів з використанням білково-жирової емульсії на основі курячого жиру // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2021. - 27, № 2.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського