Пошуковий запит: (<.>A=Литвиненко Т$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 53
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Литвиненко Т. М. Історіософічна концепція пенталогії Б.Лепкого "Мазепа" та її художня реалізація : Автореф. дис... канд. філол. наук : 10.01.01. — К., 1999
|
2. |
Іванова О. В. Біологія собаки : навч. посіб. — Миколаїв: Миколаїв. держ. аграр. ун-т, 2010
|
3. |
Мазаракі А. А. Проектування закладів ресторанного господарства : навч. посіб. — 2-ге вид., переробл. та доповн. — К., 2010
|
4. |
Ісмайлов К. Ю. Довідник юридичних термінів. — Харків: Лідер, 2017 — N 20180604 — N 20180917.
|
5. |
Литвиненко Т. П. Формування сільських малооб'ємних кооперованих будівель та їх конструктивні особливості : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.23.01. — Полтава, 1999
|
6. |
Литвиненко Т. В. Характеристика селекційно-господарських ознак корів голштинської породи зарубіжної селекції : Автореф. дис... канд. с.-г. наук: 06.02.01. — К., 2005
|
7. | Актуальні проблеми державного управління на сучасному етапі державотворення : матеріали VII Всеукр. наук.-практ. конф., 14 листоп. 2013 р., Луцьк. — Луцьк, 2013
|
8. | Гендерні підходи у сфері державної служби та служби в органах місцевого самоврядування : матеріали міжнар. наук.-практ. конф., 1 черв. 2012 р., Луцьк. — Луцьк: Гадяк Ж.В., 2012
|
9. | Актуальні проблеми державного управління на сучасному етапі державотворення : матеріали VIII Всеукр. наук.-практ. конф., 27 листоп. 2014 р., Луцьк. — Луцьк: Гадяк Ж.В.
|
10. |
Плахтєєва В. І. Словник-довідник юридичних термінів. — Х.: Форт, 2010
|
11. |
Мазаракі А. А. Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства : підручник. — Вид. 2-ге, переробл. і допов. — К.: Кондор, 2012
|
12. |
Литвиненко Т. А. Кримінальне право України в поняттях і термінах : слов.-довід. для ВНЗ. — Х.: Форт, 2013
|
13. |
Шегда А. В. Економіка підприємства : Навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. — 2-е вид., стер. — К.: Знання-Прес, 2002
|
14. |
Шегда А. В. Економіка підприємства : Навч. посіб. для студ. екон. спец. — 3-є вид., випр. — К.: Знання-Прес, 2003
|
15. |
Беценко Т. П. Вивчення зарубіжної літератури в загальноосвітніх навчальних закладах (теорія і практика) : Навч.-метод. посіб. для вчителів і студ.-філологів. — Суми, 2003
|
16. |
Литвиненко Т. М. Епопея Б.Лепкого "Мазепа" як явище художньої історіософії. — К.: Знання, 1999
|
17. |
Шегда А. В. Економіка підприємства : Навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. — К.: "Знання-Прес", 2001
|
18. |
Литвиненко Т. М. Історіософська концепція пенталогії Б.Лепкого "Мазепа" та її художня реалізація. — Суми: Слобожанщина, 2001
|
19. |
Завадинська О. Ю. Організація ресторанного господарства за кордоном : Навч. посіб. — К., 2003
|
20. |
Мазаракі А. А. Організація обслуговування у підприємствах ресторанного господарства : Підруч. — К., 2005
|
| |