РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (8)
Журнали та продовжувані видання (2)
Автореферати дисертацій (2)
Наукова періодика України (52)
Авторитетний файл імен осіб (1)
Пошуковий запит:
(<.>A=Мардар М$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
9
Представлено документи
з 1 до 9
1.
Мардар М
. Р.
Товарознавча оцінка формованих круп, збагачених біологічними добавками
: Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.15. — Х., 1999
2.
Кордзая Н.
Якість цільнозернового пшеничного хліба з використанням коренеплідних овочів
. — 2012 //
Товари і ринки
.
3.
Єгоров Б. В.
Наукові основи формування та покращення споживних властивостей нових зернових продуктів
: монографія. — О., 2013
4.
Мардар М
. Р.
Медико-біологічна оцінка хліба з цільного зерна пшениці з включенням коренеплідних овочів
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2013. - № 4/10.
5.
Мардар М
. Р.
Наукові основи формування та покращення споживних властивостей нових видів зернових продуктів
: автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.15. — Х., 2013
6.
Мардар М
. Р.
Розробка нового зернового продукта оздоровчого призначення за допомогою QFD-методології
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2016. - № 2/11.
7.
Єгоров Б. В.
Технологічні властивості зерна полби та спельти і перспективи їх використання для виробництва харчових продуктів
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2017. - 23, 5 (ч. 1).
8.
Жигунов Д. О.
Дослідження технологічних властивостей пшениці та спельти як сировини для виробництва борошна і крупи
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2018. - 24, № 5.
9.
Одеський національний технологічний університет: 20 жовтня 1902 р. - 20 жовтня 2022 р. Кращі традиції інженерної освіти з 1902 року
: [монографія]. — Одеса: Бондаренко М. О., 2023
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського