Пошуковий запит: (<.>A=Осьмак Т$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 16
Представлено документи з 1 до 16
|
1. |
Осьмак Т. Г. Оптимізація рецептурного складу морозива "Сирок". — 2011 // Харч. пром-сть.
|
2. |
Скорченко Т. Якість згущеного вареного молока з глюкозно-фруктозними сиропами. — 2012 // Товари і ринки.
|
3. |
Рябоконь Н. В. Підвищення біологічної цінності згущених молочних консервів з цукром // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2012. - № 47.
|
4. |
Осьмак Т. Г. Розроблення технології морозива з цукрозамінниками : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04. — К., 2013
|
5. |
Осьмак Т. В. Формування полікультурності майбутніх вихователів дошкільних навчальних закладів засобами декоративно-прикладного мистецтва народів світу : автореф. дис. ... канд. пед. наук : 13.00.07. — К., 2012
|
6. |
Осьмак Т. Особливості реалізації компетентнісного підходу у процесі викладання іноземної мови // Молодь і ринок. - 2009. - № 9.
|
7. |
Осьмак Т. Декоративно-прикладне мистецтво народів світу як чинник формування полікультурності майбутніх педагогів // Молодь і ринок. - 2012. - № 1.
|
8. |
Осьмак Т. Удосконалення технології морозива з фруктозою // Ukr. Food J.. - 2013. - 2, № 2.
|
9. |
Осьмак Т. Творча особистість майбутнього педагога: визначення, сутність, структура // Молодь і ринок. - 2015. - № 2.
|
10. |
Осьмак Т. Формування поліхудожньої компетентності майбутніх учителів образотворчого мистецтва // Молодь і ринок. - 2015. - № 7.
|
11. |
Осьмак Т. Полікультурне виховання майбутніх педагогів // Молодь і ринок. - 2014. - № 9.
|
12. |
Осьмак Т. Г. Дослідження пінних характеристик молочних коктейлів з композицією натуральних стабілізаторів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 3.
|
13. |
Шевченко І. І. Вивчення структуруючих властивостей трансглютамінази у білоквмісних системах // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2020. - 26, № 2.
|
14. |
Поліщук Г. Є. Порівняльний аналіз структуруючої здатності овочевих пюре у складі сумішей морозива // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2021. - 27, № 4.
|
15. | Інноваційні харчові інгредієнти у технологіях молочних та молоковмісних продуктів : підручник. — Київ: НУХТ, 2020
|
16. |
Михалевич А. П. Визначення оптимальних параметрів процесу визрівання сумішей нежирного кисломолочного морозива з <$E bold beta>-глюканом вівса // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2022. - 28, № 5.
|