РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Журнали та продовжувані видання (2)
Наукова періодика України (1)
Пошуковий запит:
(<.>TJ=Харчова промисловість<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
162
Представлено документи
з 1 до 20
...
1.
Бабанов І. Г.
Перспективи способу жарення кулінарних виробів з електроконтактним тепловим впливом
//
Харч. пром-сть
. - 2018. - № 23.
2.
Никитюк Т. В.
Методика визначення структурно-механічних властивостей бурякової тканини
//
Харч. пром-сть
. - 2018. - № 23.
3.
Дударєв І. М.
Моделювання процесу змішування сипких матеріалів у гравітаційному змішувачі
//
Харч. пром-сть
. - 2018. - № 23.
4.
Ощипок І. М.
Застосування багатолезного інструменту для подрібнення заморожених м'ясних блоків
//
Харч. пром-сть
. - 2018. - № 23.
5.
Захаров В. В.
Розроблення схеми переробки нанофільтраційного пермеату молочної сироватки
//
Харч. пром-сть
. - 2018. - № 23.
6.
Ющенко Н. М.
Використання прянощів як джерела антоціанів
//
Харч. пром-сть
. - 2018. - № 23.
7.
Махинько В. М.
Вплив ізолятів рослинних білків на клейковинний комплекс пшеничного тіста
//
Харч. пром-сть
. - 2018. - № 23.
8.
Бендерська О. В.
Дослідження жирокислотного складу томатного насіння
//
Харч. пром-сть
. - 2018. - № 23.
9.
Дорохович В. В.
Одержання безглютенових вафельних листів із гречаного борошна шляхом мікрохвильового оброблення
//
Харч. пром-сть
. - 2018. - № 23.
10.
Подковко О. А.
Дослідження технологічно-функціональних властивостей порошків із буряка
//
Харч. пром-сть
. - 2018. - № 23.
11.
Соколенко А. І.
Пропозиції до використання замкнутих енергоматеріальних контурів
//
Харч. пром-сть
. - 2018. - № 23.
12.
Лобок О. П.
Чисельне моделювання D-області стійкості дробових лінійних динамічних систем
//
Харч. пром-сть
. - 2018. - № 23.
13.
Українець А. І.
Окисно-відновний баланс питної води - показник її якості та фізіологічної повноцінності
//
Харч. пром-сть
. - 2018. - № 24.
14.
Дітріх І. В.
Кокосове борошно як нетрадиційна сировина для виготовлення кексу спеціального призначення
//
Харч. пром-сть
. - 2018. - № 24.
15.
Федорова Д. В.
Обгрунтування вибору рослинної сировини для виробництва сухих рибо-рослинних напівфабрикатів. Ч. 2
//
Харч. пром-сть
. - 2018. - № 24.
16.
Якимчук М. В.
Дослідження раціональних характеристик шредера для подрібнення полімерних виробів
//
Харч. пром-сть
. - 2018. - № 23.
17.
Пасічний В. М.
Пакування під вакуумом як спосіб подовження термінів зберігання охолодженого м'яса та напівфабрикатів з нього
//
Харч. пром-сть
. - 2018. - № 23.
18.
Кривопляс-Володіна Л. О.
Обгрунтування вибору ежекторів для пакувального обладнання
//
Харч. пром-сть
. - 2018. - № 23.
19.
Кишенько В. Д.
Дослідження поведінки брагоректифікаційної установки методами вейвлет-аналізу
//
Харч. пром-сть
. - 2018. - № 23.
20.
Горчакова О. М.
Дослідження пневматичних шлангових затворів у мехатронних системах дозування рідких харчових продуктів
//
Харч. пром-сть
. - 2018. - № 23.
...
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського