РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (2)Наукова періодика України (1)
Пошуковий запит: (<.>TJ=Харчова промисловість<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 162
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Бабанов І. Г. Перспективи способу жарення кулінарних виробів з електроконтактним тепловим впливом // Харч. пром-сть. - 2018. - № 23.
2.

Никитюк Т. В. Методика визначення структурно-механічних властивостей бурякової тканини // Харч. пром-сть. - 2018. - № 23.
3.

Дударєв І. М. Моделювання процесу змішування сипких матеріалів у гравітаційному змішувачі // Харч. пром-сть. - 2018. - № 23.
4.

Ощипок І. М. Застосування багатолезного інструменту для подрібнення заморожених м'ясних блоків // Харч. пром-сть. - 2018. - № 23.
5.

Захаров В. В. Розроблення схеми переробки нанофільтраційного пермеату молочної сироватки // Харч. пром-сть. - 2018. - № 23.
6.

Ющенко Н. М. Використання прянощів як джерела антоціанів // Харч. пром-сть. - 2018. - № 23.
7.

Махинько В. М. Вплив ізолятів рослинних білків на клейковинний комплекс пшеничного тіста // Харч. пром-сть. - 2018. - № 23.
8.

Бендерська О. В. Дослідження жирокислотного складу томатного насіння // Харч. пром-сть. - 2018. - № 23.
9.

Дорохович В. В. Одержання безглютенових вафельних листів із гречаного борошна шляхом мікрохвильового оброблення // Харч. пром-сть. - 2018. - № 23.
10.

Подковко О. А. Дослідження технологічно-функціональних властивостей порошків із буряка // Харч. пром-сть. - 2018. - № 23.
11.

Соколенко А. І. Пропозиції до використання замкнутих енергоматеріальних контурів // Харч. пром-сть. - 2018. - № 23.
12.

Лобок О. П. Чисельне моделювання D-області стійкості дробових лінійних динамічних систем // Харч. пром-сть. - 2018. - № 23.
13.

Українець А. І. Окисно-відновний баланс питної води - показник її якості та фізіологічної повноцінності // Харч. пром-сть. - 2018. - № 24.
14.

Дітріх І. В. Кокосове борошно як нетрадиційна сировина для виготовлення кексу спеціального призначення // Харч. пром-сть. - 2018. - № 24.
15.

Федорова Д. В. Обгрунтування вибору рослинної сировини для виробництва сухих рибо-рослинних напівфабрикатів. Ч. 2 // Харч. пром-сть. - 2018. - № 24.
16.

Якимчук М. В. Дослідження раціональних характеристик шредера для подрібнення полімерних виробів // Харч. пром-сть. - 2018. - № 23.
17.

Пасічний В. М. Пакування під вакуумом як спосіб подовження термінів зберігання охолодженого м'яса та напівфабрикатів з нього // Харч. пром-сть. - 2018. - № 23.
18.

Кривопляс-Володіна Л. О. Обгрунтування вибору ежекторів для пакувального обладнання // Харч. пром-сть. - 2018. - № 23.
19.

Кишенько В. Д. Дослідження поведінки брагоректифікаційної установки методами вейвлет-аналізу // Харч. пром-сть. - 2018. - № 23.
20.

Горчакова О. М. Дослідження пневматичних шлангових затворів у мехатронних системах дозування рідких харчових продуктів // Харч. пром-сть. - 2018. - № 23.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського