РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (22)Автореферати дисертацій (2)
Пошуковий запит: (<.>U=Л682.6$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 30
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Atanasova T. Chemical composition of essential oil from Rosa damascena Mill., growing in new region of Bulgaria // Ukr. Food J.. - 2016. - 5, № 3.
2.

Damyanova S. Chemical composition of essential oil from Salvia aethiopis L. from Bulgaria // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2016. - 22, № 5.
3.

Damyanova S. Chemical composition of Salvia officinalis L. essential oil from Bulgaria // Ukr. Food J.. - 2016. - 5, № 4.
4.

Selyutina G. Component composition of radish root essential oil // Ukr. Food J.. - 2016. - 5, № 4.
5.

Tasheva S. Energy efficiency of different technological regimes in distilleries processing resene. I. Stationary distillation apparatus // Ukr. Food J.. - 2013. - 2, № 2.
6.

Bendaha H. Investigation of corrosion-resistant properties of citrus aurantium essential oil in 1 M HCl // Фіз.-хім. механіка матеріалів. - 2016. - 52, № 1.
7.

Stankov S. Phytochemical composition of Helichrysum arenarium (L.) Moench essential oil (aerial parts) from Turkey // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 3.
8.

Frolova N. Separation of terpenes from lemon essential oil by selective fractionation under a vacuum // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2019. - № 2/11.
9.

Семенишин Є. М. Амарантова олія. Проблема вилучення цільових компонентів з насіння амаранту гібриду (Amaranthus hybridus) екстрагуванням. — 2010 // Хім. пром-сть України.
10.

Семенишин Є. М. Апробація математичних моделей для екстрагування олії з насіння амаранту. — 2006 // Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка".
11.

Коротков В. А. Вибір оптимальної технології одержання олійного екстракту плодів маклюри // Фармац. журн.. - 2013. - № 6.
12.

Житнецький І. В. Визначення проникності та селективності мебран при мікрофільтрації розчину ефірної олії м'яти перцевої. — 2005 // Харч. пром-сть.
13.

Семенишин Є. М. Властивості, механізм та кінетика екстрагування олії з насіння амаранту. — 2008 // Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка".
14.

Доля В. С. Влияние внешних факторов на физико-химические свойства абрикосового масла // Актуал. питання фармацевт. і мед. науки та практики. - 2013. - № 2.
15.

Ковальова А. М. Дослідження компонентного складу ефірної олії квіток Lamium album. — 2012 // Запорож. мед. журн.
16.

Малюгіна О. О. Дослідження компонентного складу та протимікробної активності ефірної олії з суцвіть Tagetes patula L. // Фармаком. - 2014. - № 4.
17.

Федорчук-Мороз В. І. Дослідження процесу екстрагування цільових компонентів з амарантової сировини : монографія. — Луцьк: РВВ ЛНТУ, 2011
18.

Чепель Н. В. Дослідження способу препаративного виділення ароматичних компонентів з ефірної олії кропу // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2012. - № 47.
19.

Семенишин Є. М. Кінетика екстрагування олії полярними та неполярними розчинниками та їхніми сумішами. — 2011 // Хім. пром-сть України.
20.

Сердюк В. О. Мікрокапсулювання ефірної олії екстракційно-коацерваційним методом // Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка". - 2013. - № 761.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського