РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (101)
Журнали та продовжувані видання (1)
Автореферати дисертацій (12)
Пошуковий запит:
(<.>U=Л812$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
159
Представлено документи
з 1 до 20
...
1.
Накорчевский А. И.
Особенности обработки пастообразных сред в роторно-импульсных аппаратах
. — 2001 //
Пром. теплотехника
.
2.
Берник П. С.
. — Л., 2004
3.
Опарин С. А.
Исследование процесса измельчения растительных отходов в мельнице ударно-отражательного действия
. — 2002 //
Вопр. химии и хим. технологии
.
4.
Ковальов О. В.
Обладнання для просіювання сипких матеріалів у харчовій промисловості
: Конспект лекцій. — К., 2002
5.
Басок Б. И.
Дисперсный анализ соевой пасты, полученной при роторно-пульсационной гомогенизации
. — 2003 //
Пром. теплотехника
.
6.
Снежкин Ю. Ф.
Особенности диспергирования композиционных материалов
. — 2001 //
Пром. теплотехника
.
7.
Копиленко А. В.
Аналіз особливостей роботи центрифуг для харчової і хімічної промисловості
. — 2005 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
8.
Погорілий Т. М.
Визначення температур сумішей двох речовин за різних умов змішування їх
. — 2005 //
Харч. пром-сть
.
9.
Кулінченко В. Р.
Гідравлічна струминна техніка у технологічних поцесах
. — 2005 //
Харч. пром-сть
.
10.
Гуць В. С.
Методика дослідження консистенції харчових дисперсних систем методом пенетрації
. — 2007 //
Харч. пром-сть
.
11.
Мусійчук В. М.
Наукове обгрунтування вибору раціональних параметрів дозаторів поршневого типу з пневматичним приводом
. — 2005 //
Харч. пром-сть
.
12.
Семинский А. О.
Определение кинетических характеристик пульсационного размола сои в воде
. — 2006 //
Пром. теплотехника
.
13.
Гуць В. С.
Просіювання сипких сумішей - моделювання процесу
. — 2005 //
Харч. пром-сть
.
14.
Манк В. В.
Розроблення емульсійних продуктів підвищеної біологічної цінності
. — 2005 //
Харч. пром-сть
.
15.
Паламарчук І. П.
Обгрунтування основних робочих параметрів механічного віброприводу машини з гнучким контейнером для механічної обробки харчової сировини
. — 2007 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
16.
Паламарчук І. П.
Розробка конструктивних заходів для нівелювання сегрегації в процесах вібраційного перемішування харчової сировини
. — 2007 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
17.
Гуць В. С.
Аналітичні дослідження та моделювання різання харчових продуктів
. — 2009 //
Упаковка
.
18.
Ободович А. Н.
Оборудование для гомогенизации высоковязких сред
. — 2008 //
Энерготехнологии и ресурсосбережение
.
19.
Руденко Л. Д.
Підвищення ефективності роботи пристроїв для подрібнення сипучих матеріалів
. — 2008 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
20.
Басок Б. И.
Структурно-механические свойства соевой пасты, полученной при обработке в роторно-пульсационном аппарате
. — 2009 //
Пром. теплотехника
.
...
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського