РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (101)Журнали та продовжувані видання (1)Автореферати дисертацій (12)
Пошуковий запит: (<.>U=Л812$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 159
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Накорчевский А. И. Особенности обработки пастообразных сред в роторно-импульсных аппаратах. — 2001 // Пром. теплотехника.
2.

Берник П. С. . — Л., 2004
3.

Опарин С. А. Исследование процесса измельчения растительных отходов в мельнице ударно-отражательного действия. — 2002 // Вопр. химии и хим. технологии.
4.

Ковальов О. В. Обладнання для просіювання сипких матеріалів у харчовій промисловості : Конспект лекцій. — К., 2002
5.

Басок Б. И. Дисперсный анализ соевой пасты, полученной при роторно-пульсационной гомогенизации. — 2003 // Пром. теплотехника.
6.

Снежкин Ю. Ф. Особенности диспергирования композиционных материалов. — 2001 // Пром. теплотехника.
7.

Копиленко А. В. Аналіз особливостей роботи центрифуг для харчової і хімічної промисловості. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
8.

Погорілий Т. М. Визначення температур сумішей двох речовин за різних умов змішування їх. — 2005 // Харч. пром-сть.
9.

Кулінченко В. Р. Гідравлічна струминна техніка у технологічних поцесах. — 2005 // Харч. пром-сть.
10.

Гуць В. С. Методика дослідження консистенції харчових дисперсних систем методом пенетрації. — 2007 // Харч. пром-сть.
11.

Мусійчук В. М. Наукове обгрунтування вибору раціональних параметрів дозаторів поршневого типу з пневматичним приводом. — 2005 // Харч. пром-сть.
12.

Семинский А. О. Определение кинетических характеристик пульсационного размола сои в воде. — 2006 // Пром. теплотехника.
13.

Гуць В. С. Просіювання сипких сумішей - моделювання процесу. — 2005 // Харч. пром-сть.
14.

Манк В. В. Розроблення емульсійних продуктів підвищеної біологічної цінності. — 2005 // Харч. пром-сть.
15.

Паламарчук І. П. Обгрунтування основних робочих параметрів механічного віброприводу машини з гнучким контейнером для механічної обробки харчової сировини. — 2007 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
16.

Паламарчук І. П. Розробка конструктивних заходів для нівелювання сегрегації в процесах вібраційного перемішування харчової сировини. — 2007 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
17.

Гуць В. С. Аналітичні дослідження та моделювання різання харчових продуктів. — 2009 // Упаковка.
18.

Ободович А. Н. Оборудование для гомогенизации высоковязких сред. — 2008 // Энерготехнологии и ресурсосбережение.
19.

Руденко Л. Д. Підвищення ефективності роботи пристроїв для подрібнення сипучих матеріалів. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
20.

Басок Б. И. Структурно-механические свойства соевой пасты, полученной при обработке в роторно-пульсационном аппарате. — 2009 // Пром. теплотехника.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського