РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (178)Журнали та продовжувані видання (30)
Пошуковий запит: (<.>U=Л816$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 7
Представлено документи з 1 до 7
1.

Семенов В. М. Інтенсифікація теплообміну в умовах стерилізаційної обробки фасованої продукції. — 2008 // Харч. пром-сть.
2.

Семенов О. В. Оцінка перспектив інтенсифікації процесів стерилізації і пастеризації харчової продукції. — 2008 // Харч. пром-сть.
3.

Пахомова К. Ю. Розрахунок пастеризаторів-гомогенізаторів періодичної дії типу ТЕК-СМ // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2013. - № 51.
4.

Дейниченко Г. В. Сенсорний аналіз біофортифікованого маринованого солодкого перцю // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2014. - № 2/12.
5.

Погребняк О. О. Методи обробки продуктів на сучасному харчовому виробництві // Ліки України. - 2015. - № 4.
6.
Технологія консервованих продуктів. Лабораторний практикум : навч. посіб. для ВНЗ. — Одеса: Освіта України, 2017
7.

Ступак Ю. О. Інтенсивні технології енерго- і масообміну при стерилізації харчової продукції // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 6.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського