РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (13)
Автореферати дисертацій (4)
Пошуковий запит:
(<.>U=Л823.047$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
7
Представлено документи
з 1 до 7
1.
Сирохман І. В.
Використання природних антиоксидантів для збереження споживних властивостей та якості жировмісних сухих сніданків
. — 2008 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
2.
Ковбаса В. М.
Наукове обгрунтування високотемпературної екструзії природних біополімерів та розроблення раціональних технологій харчоконцентратів і хлібопродуктів поліпшеної якості
: Автореф. дис... д-ра техн. наук : 05.18.01. — К., 1998
3.
Кобилінська О. В.
Розроблення раціональних технологій харчоконцентратів швидкого приготування на основі екструдованої сировини
: Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.01. — К., 2000
4.
Миронова Н. Г.
Розроблення технології сухих сніданків профілактичного та дієтичного призначення
: Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.01. — К., 1998
5.
Махинько Л. В.
Удосконалення технології продуктів високотемпературної коекструзії підвищеної харчової цінності
: Автореф. дис... канд. техн. наук. — К., 2007
6.
Куянов Ю. Ю.
Технологічні аспекти отримання "зірваних" зерен НВЧ-випромінюванням
//
Харч. пром-сть
. - 2017. - № 22.
7.
Любич В. В.
Якість екструдату із зерна пшениці м'якої залежно від сорту та лінії
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2020. - 26, № 3.
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського