РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (13)Автореферати дисертацій (4)
Пошуковий запит: (<.>U=Л823.047$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 7
Представлено документи з 1 до 7
1.

Сирохман І. В. Використання природних антиоксидантів для збереження споживних властивостей та якості жировмісних сухих сніданків. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
2.

Ковбаса В. М. Наукове обгрунтування високотемпературної екструзії природних біополімерів та розроблення раціональних технологій харчоконцентратів і хлібопродуктів поліпшеної якості : Автореф. дис... д-ра техн. наук : 05.18.01. — К., 1998
3.

Кобилінська О. В. Розроблення раціональних технологій харчоконцентратів швидкого приготування на основі екструдованої сировини : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.01. — К., 2000
4.

Миронова Н. Г. Розроблення технології сухих сніданків профілактичного та дієтичного призначення : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.01. — К., 1998
5.

Махинько Л. В. Удосконалення технології продуктів високотемпературної коекструзії підвищеної харчової цінності : Автореф. дис... канд. техн. наук. — К., 2007
6.

Куянов Ю. Ю. Технологічні аспекти отримання "зірваних" зерен НВЧ-випромінюванням // Харч. пром-сть. - 2017. - № 22.
7.

Любич В. В. Якість екструдату із зерна пшениці м'якої залежно від сорту та лінії // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2020. - 26, № 3.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського