РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (9)Автореферати дисертацій (2)
Пошуковий запит: (<.>U=Л839<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 10
Представлено документи з 1 до 10
1.

Устинов Ю. В. Сухарні вироби оздоровчого призначення. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
2.

Бошкова О. Л. Сушіння короткорізаних макаронних виробів із застосуванням мікрохвильового електромагнітного поля : автореф. дис... канд. техн. наук. — О., 2008
3.

Фалько О. Л. Вплив інтенсивності замісу тіста для макаронних виробів на його якість. — 2010 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.
4.

Груданов В. Я. Моделирование процесса формования макаронных изделий в матрицах с улучшенными характеристиками. — 2013 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.
5.

Карпик Г. В. Удосконалення технології макаронних виробів, збагачених харчовими волокнами : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01. — Київ, 2014
6.

Петриченко С. В. Спосіб інтенсифікації сушіння макаронних виробів // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2017. - Вип. 17, т. 1.
7.

Дубковецький І. В. Дослідження процесу сушіння, тепло- і масообмінних характеристик безглютенових макаронних виробів // Харч. пром-сть. - 2016. - № 20.
8.

Богомолов О. В. Дослідження впливу ультразвуку на тиск пресування макаронного тіста // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2019. - Вип. 207.
9.

Богомолов О. В. Дослідження впливу ультразвуку на тиск пресування макаронного тіста // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2019. - Вип. 207.
10.

Baiysbayeva M. Development of technology for macaroni products based on flour of grain crops and ion-zoned water // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2021. - № 1/11.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського