РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (9)
Автореферати дисертацій (2)
Пошуковий запит:
(<.>U=Л839<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
10
Представлено документи
з 1 до 10
1.
Устинов Ю. В.
Сухарні вироби оздоровчого призначення
. — 2008 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
2.
Бошкова О. Л.
Сушіння короткорізаних макаронних виробів із застосуванням мікрохвильового електромагнітного поля
: автореф. дис... канд. техн. наук. — О., 2008
3.
Фалько О. Л.
Вплив інтенсивності замісу тіста для макаронних виробів на його якість
. — 2010 //
Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту
.
4.
Груданов В. Я.
Моделирование процесса формования макаронных изделий в матрицах с улучшенными характеристиками
. — 2013 //
Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту
.
5.
Карпик Г. В.
Удосконалення технології макаронних виробів, збагачених харчовими волокнами
: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01. — Київ, 2014
6.
Петриченко С. В.
Спосіб інтенсифікації сушіння макаронних виробів
//
Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту
. - 2017. - Вип. 17, т. 1.
7.
Дубковецький І. В.
Дослідження процесу сушіння, тепло- і масообмінних характеристик безглютенових макаронних виробів
//
Харч. пром-сть
. - 2016. - № 20.
8.
Богомолов О. В.
Дослідження впливу ультразвуку на тиск пресування макаронного тіста
//
Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка
. - 2019. - Вип. 207.
9.
Богомолов О. В.
Дослідження впливу ультразвуку на тиск пресування макаронного тіста
//
Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка
. - 2019. - Вип. 207.
10.
Baiysbayeva M.
Development of technology for macaroni products based on flour of grain crops and ion-zoned water
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2021. - № 1/11.
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського