РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (2)
Пошуковий запит: (<.>U=Л872.040.2$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
1.

Сосницький В. В. Розробка технології культивування виробничих дріжджів при переробці зерна в спирт з використанням концентрованих ферментних препаратів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07. — К., 2000
2.

Зубченко В. С. Зміна метаболізму спиртових дріжджів під дією магнітного поля. — 2009 // Харч. пром-сть.
3.

Паньків Н. О. Вплив електрохімічно активованої води на ферментативну активність спиртових дріжджів // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2013. - № 3/6.
4.

Паляниця Л. Я. Морфологічні властивості спиртових дріжджів в умовах низьких температур // Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка". - 2014. - № 787.
5.

Левандовський Л. В. Особливості метаболізму дріжджів при їх рециркуляції в умовах спиртової ферментації мелясного сусла // Мікробіол. журн.. - 2016. - 78, № 1.
6.

Levandovskyi L. V. Two-product alcohol obtaining technology based on continuous gradient yeast generating // Biotechnologia Acta. - 2016. - 9, № 5.
7.

Паляниця Л. Я. Стимулятори ферментативної активності спиртових дріжджів // Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка". - 2016. - № 841.
8.

Levandovskiy L. V. Gradient-continuous yeast cultivation for the alcohol production from molasses // Biotechnologia Acta. - 2017. - 10, № 3.
9.

Паляниця Л. Я. Біоконверсія меляси до етанолу реактивованими дріжджами // Chemistry, Technology and Application of Substances. - 2021. - 4, № 2.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського