РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (104)Журнали та продовжувані видання (37)Автореферати дисертацій (1)
Пошуковий запит: (<.>U=Л873$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 53
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Kuzmin O. Antioxidant ability of alcoholic infusions from vegetable raw materials // Ukr. Food J. - 2020. - 9, № 4.
2.

Kuzmin O. Antioxidant capacity of alcoholic beverages based on infusions from non-traditional spicy-aromatic vegetable raw materials // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 2.
3.

Kuzmin O. Antioxidant capacity of alcoholic beverages based on infusions from non-traditional spicy-aromatic vegetable raw materials // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 2.
4.

Dubovkina I. Change of physical and chemical parameters of the liquid binary systems by alternating impulses of pressure // Ukr. Food J.. - 2017. - 6, № 1.
5.

Pokhodylo Y. Detection of falsification of horilka by admittance spectroscopy // Вимірюв. техніка та метрологія : міжвід. наук.-техн. зб. - 2021. - Вип. 82 (ч. 4).
6.

Kuzmin O. Effects of the water desalting by reverse osmosis on the process of formation of water-alcohol mixtures. 1H NMR spectroscopy studies // Ukr. Food J.. - 2017. - 6, № 2.
7.

Kuzmin O. Identification of equilibrium state of hydroxyl protons in vodkas by 1H NMR spectroscopy // Ukr. Food J.. - 2017. - 6, № 2.
8.

Kovaliova O. Implementation of the plasmochemical activation of technological solutions in the process of ecologization of malt production // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2020. - № 5/10.
9.

Kuzmin O. Internal mechanisms of establishment of the equilibrium state of water-alcohol mixtures in vodka technology // Ukr. Food J.. - 2018. - 7, № 4.
10.

Черевична Н. І. Ідентифікація та дегустаційний аналіз смакових товарів (алкогольні напої) : навч. посіб. — Харків: Мірошниченко О. А., 2023
11.

Пальчевський Б. О. Імітаційна модель оптимізації системи захисту паковань алкогольної продукції // Поліграфія і вид. справа. - 2013. - № 3/4.
12.

Крестьянполь Л. Ю. Інформаційні технології в оптимізаційному синтезі захисної системи паковання алкогольної продукції : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.13.06. — Львів, 2014
13.

Пальчевський Б. О. Інформаційні технології в проектуванні системи захисту пакованої продукції : монографія. — Луцьк: Вежа-Друк, 2015
14.

Тарасюк Л. А. Актуальність застосування опало-халцедонового матеріалу у технології горілок // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 5.
15.

Самченко І. О. Визначення ефективності оброблення сортівки вуглецевим активованим і модифікованим матеріалом // Харч. пром-сть. - 2020. - № 28.
16.

Чепель Н.  Використання ароматизаторів у виробництві особливої горілки "Капітан". — 2012 // Товари і ринки.
17.

Чепель Н. В. Використання композиційних ароматизаторів із ефірних олій кропу та коріандру у виробництві особливих горілок // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2012. - № 42.
18.

Головко М. П. Використання методу апріорного ранжування чинників під час створення рецептур алкогольних напоїв // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 2.
19.

Роїк М. В. Виробництво горілки особливої на основі стевії // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2013. - № 52.
20.

Роїк М. В. Виробництво горілки особливої на основі стевії // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2013. - № 48.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського