Пошуковий запит: (<.>U=Л873$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 53
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Kuzmin O. Antioxidant ability of alcoholic infusions from vegetable raw materials // Ukr. Food J. - 2020. - 9, № 4.
|
2. |
Kuzmin O. Antioxidant capacity of alcoholic beverages based on infusions from non-traditional spicy-aromatic vegetable raw materials // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 2.
|
3. |
Kuzmin O. Antioxidant capacity of alcoholic beverages based on infusions from non-traditional spicy-aromatic vegetable raw materials // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 2.
|
4. |
Dubovkina I. Change of physical and chemical parameters of the liquid binary systems by alternating impulses of pressure // Ukr. Food J.. - 2017. - 6, № 1.
|
5. |
Pokhodylo Y. Detection of falsification of horilka by admittance spectroscopy // Вимірюв. техніка та метрологія : міжвід. наук.-техн. зб. - 2021. - Вип. 82 (ч. 4).
|
6. |
Kuzmin O. Effects of the water desalting by reverse osmosis on the process of formation of water-alcohol mixtures. 1H NMR spectroscopy studies // Ukr. Food J.. - 2017. - 6, № 2.
|
7. |
Kuzmin O. Identification of equilibrium state of hydroxyl protons in vodkas by 1H NMR spectroscopy // Ukr. Food J.. - 2017. - 6, № 2.
|
8. |
Kovaliova O. Implementation of the plasmochemical activation of technological solutions in the process of ecologization of malt production // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2020. - № 5/10.
|
9. |
Kuzmin O. Internal mechanisms of establishment of the equilibrium state of water-alcohol mixtures in vodka technology // Ukr. Food J.. - 2018. - 7, № 4.
|
10. |
Черевична Н. І. Ідентифікація та дегустаційний аналіз смакових товарів (алкогольні напої) : навч. посіб. — Харків: Мірошниченко О. А., 2023
|
11. |
Пальчевський Б. О. Імітаційна модель оптимізації системи захисту паковань алкогольної продукції // Поліграфія і вид. справа. - 2013. - № 3/4.
|
12. |
Крестьянполь Л. Ю. Інформаційні технології в оптимізаційному синтезі захисної системи паковання алкогольної продукції : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.13.06. — Львів, 2014
|
13. |
Пальчевський Б. О. Інформаційні технології в проектуванні системи захисту пакованої продукції : монографія. — Луцьк: Вежа-Друк, 2015
|
14. |
Тарасюк Л. А. Актуальність застосування опало-халцедонового матеріалу у технології горілок // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 5.
|
15. |
Самченко І. О. Визначення ефективності оброблення сортівки вуглецевим активованим і модифікованим матеріалом // Харч. пром-сть. - 2020. - № 28.
|
16. |
Чепель Н. Використання ароматизаторів у виробництві особливої горілки "Капітан". — 2012 // Товари і ринки.
|
17. |
Чепель Н. В. Використання композиційних ароматизаторів із ефірних олій кропу та коріандру у виробництві особливих горілок // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2012. - № 42.
|
18. |
Головко М. П. Використання методу апріорного ранжування чинників під час створення рецептур алкогольних напоїв // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 2.
|
19. |
Роїк М. В. Виробництво горілки особливої на основі стевії // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2013. - № 52.
|
20. |
Роїк М. В. Виробництво горілки особливої на основі стевії // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2013. - № 48.
|
| |