Пошуковий запит: (<.>U=Л874.1$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 34
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Білько М. В. Полівінілполіпіролідон для запобігання порожевінню у білих винах // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 6.
|
2. |
Тринкаль О. В. Удосконалення технології столових білих вин із сортів винограду нової вітчизняної селекції : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05. — Київ, 2016
|
3. |
Щербина В. А. Удосконалення технології стабілізації білих столових виноматеріалів до кристалічних помутнінь : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05. — Київ, 2019
|
4. |
Кучеренко В. М. Щодо кількісного вмісту метанолу у винах ізабельних сортів винограду та його вплив на здоров'я споживачів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2020. - 26, № 6.
|
5. |
Лопухова М. А. Якість соку та вина з винограду Ароматний та Каберне Совіньйон за обробки лози біопрепаратом АгроМар // Мікробіологія і біотехнологія. - 2018. - № 4.
|
6. |
Ткаченко О. Б. Особенности ароматов белых вин из автохтонных сортов винограда Западной Европы и Украины // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2015. - № 2/10.
|
7. |
Токар А. Ю. Формування якості некріплених суничних виноматеріалів за використання різних рас дріжджів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 6.
|
8. |
Білько М. В. Удосконалення технології червоних столових вин підвищеної біологічної цінності // Харч. пром-сть. - 2017. - № 21.
|
9. |
Bilko M. Investigation of the appearance and elimination of pinking coloration in white wines // Eastern-Europ. J. of Enterprise Technologies. - 2022. - № 1/11.
|
10. |
Оробчук О. М. Удосконалення технології кріпленого білого вина // Chemistry, Technology and Application of Substances. - 2022. - 5, № 1.
|
11. |
Циганкова О. В. Удосконалення технології столових вин регулюванням вмісту фенольних речовин : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05. — Київ, 2019
|
12. |
Луцькова В. А. Розробка технології крижаного вина в агрокліматичних умовах Північного Причорномор'я : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05. — Київ, 2019
|
13. |
Маринченко В. О. Застосування процесу термовініфікації у виробництві червоних сухих вин типу "резерв" // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2021. - 27, № 3.
|
14. |
Кована О. О. Технологічні прийоми підвищення якості урожаю та продуктів переробки сортів і форм винограду нової селекції ННЦ "ІВіВ ім. В. Є. Таїрова" : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 06.01.08. — Одеса, 2021
|
15. |
Білько М. В. Інноваційні технології вітчизняних рожевих столових та ігристих вин : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.05. — Київ, 2019
|
16. |
Dimitrov D. Aromatic profile of Macedonian and Bulgarian red wines from local variety Vranec and hybrid variety Kaylashki Rubin // Ukr. Food J. - 2022. - 11, № 1.
|
17. |
Білько М. В. Удосконалення технології білих столових вин з використанням антиоксидантів. — 2011 // Харч. пром-сть.
|
18. |
Запорожець О. А. Застосування твердофазного редокс-реагенту для тест-оцінки загальної антиоксидантної активності рослинних об'єктів. — 2006 // Фармаком.
|
19. |
Аристова Н. И. Определение массовой концентрации глицерина в сухих столовых виноматериалах. — 2009 // Уч. зап. Тавр. нац. ун-та им. В. И. Вернадского. Сер. Биология, химия.
|
20. |
Сабадашка М. Якісний і кількісний склад поліфенолів у концентраті червоного сухого виноградного вина марки Каберне-Совіньйон // Вісн. Львів. ун-ту. Сер. біол.. - 2014. - Вип. 65.
|
| |