РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (38)Автореферати дисертацій (8)
Пошуковий запит: (<.>U=Л874.1$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 34
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Білько М. В. Полівінілполіпіролідон для запобігання порожевінню у білих винах // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 6.
2.

Тринкаль О. В. Удосконалення технології столових білих вин із сортів винограду нової вітчизняної селекції : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05. — Київ, 2016
3.

Щербина В. А. Удосконалення технології стабілізації білих столових виноматеріалів до кристалічних помутнінь : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05. — Київ, 2019
4.

Кучеренко В. М. Щодо кількісного вмісту метанолу у винах ізабельних сортів винограду та його вплив на здоров'я споживачів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2020. - 26, № 6.
5.

Лопухова М. А. Якість соку та вина з винограду Ароматний та Каберне Совіньйон за обробки лози біопрепаратом АгроМар // Мікробіологія і біотехнологія. - 2018. - № 4.
6.

Ткаченко О. Б. Особенности ароматов белых вин из автохтонных сортов винограда Западной Европы и Украины // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2015. - № 2/10.
7.

Токар А. Ю. Формування якості некріплених суничних виноматеріалів за використання різних рас дріжджів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 6.
8.

Білько М. В. Удосконалення технології червоних столових вин підвищеної біологічної цінності // Харч. пром-сть. - 2017. - № 21.
9.

Bilko M. Investigation of the appearance and elimination of pinking coloration in white wines // Eastern-Europ. J. of Enterprise Technologies. - 2022. - № 1/11.
10.

Оробчук О. М. Удосконалення технології кріпленого білого вина // Chemistry, Technology and Application of Substances. - 2022. - 5, № 1.
11.

Циганкова О. В. Удосконалення технології столових вин регулюванням вмісту фенольних речовин : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05. — Київ, 2019
12.

Луцькова В. А. Розробка технології крижаного вина в агрокліматичних умовах Північного Причорномор'я : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05. — Київ, 2019
13.

Маринченко В. О. Застосування процесу термовініфікації у виробництві червоних сухих вин типу "резерв" // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2021. - 27, № 3.
14.

Кована О. О. Технологічні прийоми підвищення якості урожаю та продуктів переробки сортів і форм винограду нової селекції ННЦ "ІВіВ ім. В. Є. Таїрова" : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 06.01.08. — Одеса, 2021
15.

Білько М. В. Інноваційні технології вітчизняних рожевих столових та ігристих вин : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.05. — Київ, 2019
16.

Dimitrov D. Aromatic profile of Macedonian and Bulgarian red wines from local variety Vranec and hybrid variety Kaylashki Rubin // Ukr. Food J. - 2022. - 11, № 1.
17.

Білько М. В. Удосконалення технології білих столових вин з використанням антиоксидантів. — 2011 // Харч. пром-сть.
18.

Запорожець О. А. Застосування твердофазного редокс-реагенту для тест-оцінки загальної антиоксидантної активності рослинних об'єктів. — 2006 // Фармаком.
19.

Аристова Н. И. Определение массовой концентрации глицерина в сухих столовых виноматериалах. — 2009 // Уч. зап. Тавр. нац. ун-та им. В. И. Вернадского. Сер. Биология, химия.
20.

Сабадашка М. Якісний і кількісний склад поліфенолів у концентраті червоного сухого виноградного вина марки Каберне-Совіньйон // Вісн. Львів. ун-ту. Сер. біол.. - 2014. - Вип. 65.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського