Пошуковий запит: (<.>U=Л91-309<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 58
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Бородай И. И. Экспериментальные исследования с яблоками, обработанными перед хранением электромагнитным излучением // Енергетика та комп'ютер.-інтегр. технології в АПК. - 2017. - № 1.
|
2. |
Федюшко А. Ю. Опыт длительного хранения яблок, обработанных перед хранением электромагнитным излучением // Енергетика та комп'ютер.-інтегр. технології в АПК. - 2017. - № 1.
|
3. |
Кулик А. С. Удосконалення технології зберігання зелені петрушки за використання композиції аграрного гідрогелю та антиоксидантів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13. — Київ, 2016
|
4. |
Худік Л. М. Динаміка компонентів хімічного складу яблук, оброблених після збирання 1-метилциклопропеном // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 4.
|
5. |
Pelin Gunc Ergonul Effects of different holding types and times on quality attributes of oil obtained from olives belonging to Akhisar Region, Turkey // Ukr. Food J.. - 2018. - 7, № 1.
|
6. |
Федюшко Ю. М. Анализ технологий хранения фруктоплодов // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2016. - Вип. 175.
|
7. |
Прісс О. П. Вплив теплової обробки антиоксидантами на субстрати дихання огірків під час зберігання // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2015. - № 3/10.
|
8. |
Прісс О. П. Скорочення пошкодження холодом під час зберігання томатів з тепловою обробкою антиоксидантами // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2015. - № 1/6.
|
9. |
Прісс О. П. Вибір оптимальних концентрацій біологічно активних речовин для зберігання плодів огірка // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2015. - Вип. 15, т. 1.
|
10. |
Попова Н. В. Вплив оброблення речовинами антимікробної дії на мікробіальне псування плодів баклажана // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 3.
|
11. |
Прісс О. П. Динаміка комплексу пігментів зелені петрушки при зберіганні з використанням антиоксидантних препаратів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 3.
|
12. |
Ломейко О. П. Теоретичне дослідження використання технології вакуумного охолодження при зберіганні продукції рослинництва // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2015. - Вип. 15, т. 4.
|
13. |
Сердюк М. Є. Наукові засади холодильного зберігання плодів з використанням обробки антиоксидантними речовинами : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.13. — Одеса, 2018
|
14. |
Пузік Л. М. Статистичні методи оцінки природної втрати маси харчових продуктів // Інженерія природокористування. - 2020. - № 1.
|
15. |
Яковлєв В. Ф. Визначення тривалості зондуючих імпульсів при локації внутрішніх пошкоджень біологічних структур акустичним методом // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2019. - Вип. 203.
|
16. |
Василишина О. В. Вплив полісахаридних композицій на інтенсивність дихання та якість плодів вишні протягом зберігання // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2022. - 28, № 4.
|
17. |
Василишина О. В. Вплив попередньої обробки розчином карагенану на технологічну якість плодів вишні // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2022. - 28, № 3.
|
18. |
Фролова Т. В. Удосконалення способів зберігання томатних овочів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — Харків, 2021
|
19. |
Pusik L. Preservation of parsnip root vegetable depending on the degree of ripeness, varietal features, and storage techniques // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2019. - № 1/11.
|
20. |
Белінська С. Прогнозування збереженості якості капусти броколі // Товари і ринки. Сер. Техн. науки. - 2019. - № 1.
|
| |