Пошуковий запит: (<.>U=Л91-309.1/9<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 31
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Дятлов В. В. Сохраняемость яблок с защитным пленочным покрытием : Моногр. — Донецк, 2004
|
2. |
Янчарек М. Зберігання фруктів у газових середовищах. — 2007 // Харч. пром-сть.
|
3. |
Коптюх Л. А. Упаковочные материалы для хранения фруктов и винограда. — 2006 // Упаковка.
|
4. |
Балан Є. П. Біоенергетичні основи холодильної технології зберігання та транспортування рослинної сировини : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.14. — О., 2004
|
5. |
Степаненко Д. С. Вплив електроіонізованого повітряного середовища на тривалість зберігання плодів черешні : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.03. — Херсон, 2005
|
6. |
Загорко Н. П. Вплив способів зберігання на якість плодів солодкого перцю : Автореф. дис... канд. техн. наук. — Херсон, 2006
|
7. |
Янчарек М. М. Науково-технічні основи процесів тепломасообміну в теплових камерах при зберіганні фруктів : автореф. дис... д-ра техн. наук. — К., 2008
|
8. |
Нгуєн В'єн Зунг Розробка процесів холодильної технології плодів манго методами теплофізичного моделювання : автореф. дис... канд. техн. наук. — О., 2008
|
9. |
Аль-Ахрас Гассан Халед Мохаммед Теплофізичні аспекти холодильного зберігання плодоовочевої продукції в умовах жаркого клімату : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.04.03. — О., 1999
|
10. |
Радіоненко В. М. Удосконалення холодильного зберігання продукції рослинного походження в модулях з модифікованим газовим середовищем : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13. — О., 2011
|
11. |
Масліков М. М. Дослідження зміни розподілу вологовмісту у просторі модифікованого газового середовища. — 2010 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
12. |
Радионенко В. Н. Нейросетевое прогнозирование сроков холодильного хранения растительного сырья в модулях с модифицированной атмосферой. — 2010 // Вост.-Европ. журн. передовых технологий.
|
13. |
Ялпачик В. Ф. Нові методи контролю якості плодів при зберіганні холодом // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2013. - Вип. 13, т. 7.
|
14. |
Дрозд О. О. Збереженість яблук за післязбиральної обробки інгібітором етилену : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 06.01.15. — К., 2013
|
15. |
Сердюк М. Є. Вплив абіотичних факторів на розвиток фізіологічних розладів та мікробіологічних захворювань під час холодильного зберігання плодів яблуні // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2016. - Вип. 16, т. 1.
|
16. |
Сердюк М. Є. Обгрунтування вибору способу попереднього охолодження плодів // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2016. - № 4/11.
|
17. |
Priss O. Effect of heat treatment with antioxidants on oxygen radical scavenging during storage of bell pepper fruits // Ukr. Food J.. - 2016. - 5, № 1.
|
18. |
Бородай И. И. Принципы построения дифференциальных резонаторных систем для измерения диэлектрической проницаемости газовой среды с этиленом // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2017. - Вип. 187.
|
19. |
Федюшко А. Ю. Определение параметров электромагнитного излучения для уничтожения микроорганизмов на поверхности яблок // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2017. - Вип. 187.
|
20. |
Jgenti M. Effect of methyl jasmonate, salicylic acid and ascorbic acid on quality parameters of strawberry (Fragaria x ananassa Duch) fruit during cold storage // Ukr. Food J.. - 2018. - 7, № 3.
|
| |