РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (54)Журнали та продовжувані видання (98)Автореферати дисертацій (1)
Пошуковий запит: (<.>U=Л99-5$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 13
Представлено документи з 1 до 13
1.

Топольник В. Г. Количественная оценка качества оборудования общественного питания. — Донецк: Кассиопея, 1998
2.

Заплетников И. Н. Виброакустические характеристики оборудования предприятий питания и методы их улучшения : Моногр. — Донецк, 2005
3.

Конвісер І. О. Устаткування закладів ресторанного господарства : Навч. посіб. — К., 2005
4.

Блах В. С. Наукове обгрунтування змісту та методики викладання курсу "обладнання для обробки харчових продуктів" : Автореф. дис... канд. пед. наук : 13.00.02. — К., 2002
5.

Соколов С. А. Прогнозування мінливості шумових характеристик технологічного обладнання громадського харчування : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.05.09. — Донецьк, 1998
6.

Шаповал С. Л. Устаткування закладів ресторанного господарства. Механічне устаткування : навч. посіб. — К., 2010
7.
Устаткування закладів ресторанного господарства : навч. посіб. для студ. ВНЗ. — К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2013
8.

Дахов О. Г. Моделювання віброакустичних процесів у обладнанні ресторанного господарства : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12. — Донецьк, 2013
9.

Носова І. О. Деякі аспекти підвищення ефективності лабораторних занять з вивчення технологічного обладнання ресторанних господарств // Пед. науки : зб. наук. пр. - 2011. - Вип. 58.
10.

Заплетніков І. М. Основи технічної віброакустики обладнання харчових виробництв : підручник. — Донецьк: Ноулідж, Донец. від-ня, 2014
11.

Філін С. О. Вплив теплового контакту поверхні охолодження з об'єктом на швидкодію термоелектричних охолоджувачів напоїв // Термоелектрика. - 2018. - № 1.
12.
Торговельне обладнання : підручник. — Київ, 2018
13.

Іжевська О. П. Устаткування закладів ресторанного господарства : навч. посіб. — Львів: ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського