Пошуковий запит: (<.>U=П729.11-45<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 16
Представлено документи з 1 до 16
|
1. |
Чудак Р. А. Продуктивність та картина крові коропа лускатого за дії біологічно активної добавки з ехінацеї пурпурової. — 2005 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.
|
2. |
Грициняк І. І. Ефективність використання нетрадиційних кормів у годівлі коропа : Автореф. дис... канд. с.-г. наук: 06.02.03. — К., 2004
|
3. |
Цап М. М. Жирні кислоти корму та кормових добавок і їх вплив на жирнокислотний склад скелетних м'язів і ріст коропів. — 2010 // Наук.-техн. бюл. Ін-ту біології тварин та Держ. н.-д. контрол. ін-ту ветпрепаратів та корм. добавок.
|
4. |
Дерень О. В. Показники клітинного і гуморального імунітету в крові коропів різних генотипів при додаванні до раціону настойки ехінацеї пурпурової. — 2010 // Наук.-техн. бюл. Ін-ту біології тварин та Держ. н.-д. контрол. ін-ту ветпрепаратів та корм. добавок.
|
5. |
Храбко М. І. Ріст коропів за різного рівня цинку в комбікормі. — 2010 // Наук.-техн. бюл. Ін-ту біології тварин та Держ. н.-д. контрол. ін-ту ветпрепаратів та корм. добавок.
|
6. |
Цісарик О. Й. Склад жирних кислот плазми крові корів при згодовуванні їм насіння ріпаку. — 2010 // Наук.-техн. бюл. Ін-ту біології тварин та Держ. н.-д. контрол. ін-ту ветпрепаратів та корм. добавок.
|
7. |
Дерень О. В. Продуктивна характеристика та природна резистентність різнопородних груп коропа під впливом ехінацеї пурпурової ( Echinacea purpurea (L.) Moench) : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 06.02.03. — К., 2011
|
8. |
Попик І. М. Вплив годівельних чинників на пероксидні процеси й активність ферментів антиоксидантної системи в печінці коропа // Біологія тварин. - 2011. - 13, № 1/2.
|
9. |
Храбко М. І. Обмін ліпідів і пероксидні процеси в організмі коропів за різного рівня цинку та рослинного жиру в раціоні : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 03.00.04. — Л., 2013
|
10. |
Тучапська А. Я. Фізіолого-біохімічний статус та рибницькі показники цьоголіток любінського лускатого коропа, які вирощувались при різному вмісті природного корму у раціоні // Біологія тварин. - 2014. - 16, № 2.
|
11. |
Смолянінов К. Б. Вплив добавок йоду, цинку i селену до раціону плідників коропа на активність антиоксидантної системи в їх організмі // Наук.-техн. бюл. Ін-ту біології тварин та Держ. н.-д. контрол. ін-ту ветпрепаратів та корм. добавок. - 2014. - Вип. 15, № 4.
|
12. |
Yanovych N. E. Activity of antioxidant system and growth intensity in common carp after feeding diet with different contents of Copper and Zinc // Біологія тварин. - 2016. - 18, № 2.
|
13. |
Батуревич О. О. Ефективність використання мінералів природного походження в раціоні самиць коропа // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.. - 2019. - № 3.
|
14. |
Янович Н. Є. Пероксидні процеси та склад жирних кислот у тканинах коропів за різного рівня купруму і цинку у воді та комбікормі : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 03.00.04. — Львів, 2017
|
15. |
Масюк М. Б. Обмін ліпідів в організмі коропа на різних стадіях розвитку за дії вітамінно-мінеральної добавки : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 03.00.04. — Львів, 2018
|
16. |
Ващенко А. В. Продуктивна характеристика різновікових груп коропа (Cyprinus carpio) та канального сома (Ictalurus punctatus) при введенні до складу їх раціону препаратів "Біо-мос" та "Нупро" : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 06.02.03. — Київ, 2019
|