Пошуковий запит: (<.>U=Р123<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 52
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Красноштан С. К. Пектинові речовини плодово-ягідної продукції та їх значення у профілактичних і лікувальних цілях. — 1998 // Садівництво.
|
2. |
Ванханен В. В. Питание здорового и больного человека. — 2-е изд., перераб. и доп. — Донецк: Донеччина, 2003 - (Медицина).
|
3. |
Щелкунов Л. Ф. Трофоэкохомология: пища, экология, человек. Книга о питании и возможностях выживания в современном мире : Моногр. — О.: Екол., 2005
|
4. |
Бабанин А. А. Оздоровительная и культурологическая функции традиционных районов производства продуктов из винограда (на примере Эноанта). — Симф., 2006
|
5. |
Подригало Л. В. Современные приоритеты и перспективы научно-практических исследований в нутрициологии. — 2007 // Врачеб. практика.
|
6. |
Черенков В. М. Гігієнічне обгрунтування хімічної безпеки харчування населення в умовах індустріального регіону : автореф. дис... канд. мед. наук. — К., 2008
|
7. |
Пересічний М. І. Технологія продуктів харчування функціонального призначення : монографія. — К., 2008
|
8. |
Тарасова Н. С. Правильное питание как залог здоровья и долголетия. — 2008 // Педагогіка, психологія та мед.-біол. пробл. фіз. виховання і спорту.
|
9. |
Мусієнко Г. О. Їжа як об'єкт залежності: (огляд). — 2009 // Укр. терапевт. журн.
|
10. |
Олійник Д. До питання використання генетично модифікованих організмів в Україні. — 2009 // Економіка України.
|
11. |
Тихонова Н. О. Назад в майбутнє. — 2010 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
12. |
Герасимова В. Г. Комплексные гигиенические исследования упаковочных материалов для пищевых продуктов. — 2010 // Упаковка.
|
13. |
Erkan Erdil Economic growth and physical/human capital complementarity with nutritional level // Актуал. проблеми економіки. - 2010. - № 2.
|
14. |
Петрищенко Л. М. Рання діагностика незбалансованості харчових раціонів як засіб профілактики аліментарної та аліментарно-обумовленої патології // Пробл. радіац. медицини та радіобіології : зб. наук. пр. - 2011. - Вип. 16.
|
15. |
Левченко Л. А. Показники здоров'я лабораторних щурів на фоні незбалансованого харчування. — 2011 // Запорож. мед. журн.
|
16. |
Чекман І. С. "Зелені" нанотехнології й нанопродукти: досягнення та перспективи досліджень. — 2011 // Наука та інновації.
|
17. |
Хоменко І. М. Дослідження стану забезпечення населення радіоактивно чистими продуктами харчування в зонах аварійних викидів Чорнобильської АЕС. — 2012 // Мед. перспективи.
|
18. |
Козлов Е. В. Инновационность в любом аспекте деятельности в сложных социально-экономических системах: нерешенные проблемы социума. — Д.: Монолит, 2012
|
19. |
Козярін І. П. Вплив антиаліментарних чинників їжі на здоров'я людини // Зб. наук. пр. співробітників НМАПО ім. П. Л. Шупика. - 2013. - Вип. 22, кн. 4.
|
20. | Токсиколого-гигиеническая оценка остаточных количеств Глифосата в сельскохозяйственной продукции // Довкілля та здоров'я. - 2013. - № 4.
|
| |