РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (20)
Автореферати дисертацій (1)
Пошуковий запит:
(<.>U=Р123.1<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
15
Представлено документи
з 1 до 15
1.
Цыганенко О. И.
Эколого-гигиенический мониторинг пищевых токсикантов
. — Черкассы, 1997
2.
Матвієнко Д. Г.
Застосування радіохемічного методу аналізу для визначення біоіндикаторів радіоактивного забруднення харчової продукції Черкаського регіону
. — 2003 //
Укр. радіол. журн
.
3.
Янишева Н. Я.
Нормування вмісту бенз(а)пірену у продуктах харчування
. — 2003 //
Лікар. справа
.
4.
Проданчук М. Г.
Токсиколого-гігієнічні основи безпечності харчових продуктів
. — 2002 //
Журн. Акад. мед. наук України
.
5.
Писарева Н. Є.
Мікрохвильова мінералізація в аналізі харчових продуктів на вміст йоду за реакцією Сендела - Кольтгофа
. — 2009 //
Укр. хим. журн
.
6.
Никитюк О. А.
Науково-методичні основи екологічної безпеки сільськогосподарської продукції
: автореф. дис. ... д-ра с.-г. наук : 03.00.16. — К., 2010
7.
Цвіліховський В. І.
Системний підхід у мікотоксикології
//
Біологія тварин
. - 2012. - 14, № 1.
8.
Posudin Yu. I.
Non-destructive detection of food adulteration to guarantee human health and safety
: (the rev.) //
Ukr. Food J.
. - 2015. - 4, № 2.
9.
Снігир Н. В.
Безпека харчових продуктів - мікробіологічні ризики
//
Ліки України
. - 2015. - № 3.
10.
Безпека та ризики харчових добавок
: [довідник]. — Київ: Компринт, 2016
11.
Берковський В. Б.
Регулювання вмісту радіонуклідів у товарах, вироблених на територіях, що постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС
//
Проблеми радіац. медицини та радіобіології
: зб. наук. пр. - 2014. - Вип. 19.
12.
Омельянець М. І.
Стан радіоактивного забруднення продуктів харчування та особливості їх споживання жителями найбільш радіоактивно забруднених територій України у віддалений період ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи
//
Проблеми радіац. медицини та радіобіології
: зб. наук. пр. - 2014. - Вип. 19.
13.
Pylypenko I.
Methodology for accelerated monitoring and assurance of sanitary quality and food safety
//
Ukr. Food J.
. - 2017. - 6, № 2.
14.
Голуб Б.
Концепції управління безпечністю харчових продуктів
//
Товари і ринки. Сер. Техн. науки
. - 2018. - № 2.
15.
Стибель В. В.
Управління безпечністю продуктів харчування
: практ. посіб. — Львів: Галиц. видавн. спілка, 2018
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського