РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (20)Автореферати дисертацій (1)
Пошуковий запит: (<.>U=Р123.1<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 15
Представлено документи з 1 до 15
1.

Цыганенко О. И. Эколого-гигиенический мониторинг пищевых токсикантов. — Черкассы, 1997
2.

Матвієнко Д. Г. Застосування радіохемічного методу аналізу для визначення біоіндикаторів радіоактивного забруднення харчової продукції Черкаського регіону. — 2003 // Укр. радіол. журн.
3.

Янишева Н. Я. Нормування вмісту бенз(а)пірену у продуктах харчування. — 2003 // Лікар. справа.
4.

Проданчук М. Г. Токсиколого-гігієнічні основи безпечності харчових продуктів. — 2002 // Журн. Акад. мед. наук України.
5.

Писарева Н. Є. Мікрохвильова мінералізація в аналізі харчових продуктів на вміст йоду за реакцією Сендела - Кольтгофа. — 2009 // Укр. хим. журн.
6.

Никитюк О. А. Науково-методичні основи екологічної безпеки сільськогосподарської продукції : автореф. дис. ... д-ра с.-г. наук : 03.00.16. — К., 2010
7.

Цвіліховський В. І. Системний підхід у мікотоксикології // Біологія тварин. - 2012. - 14, № 1.
8.

Posudin Yu. I. Non-destructive detection of food adulteration to guarantee human health and safety : (the rev.) // Ukr. Food J.. - 2015. - 4, № 2.
9.

Снігир Н. В. Безпека харчових продуктів - мікробіологічні ризики // Ліки України. - 2015. - № 3.
10.
Безпека та ризики харчових добавок : [довідник]. — Київ: Компринт, 2016
11.

Берковський В. Б. Регулювання вмісту радіонуклідів у товарах, вироблених на територіях, що постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС // Проблеми радіац. медицини та радіобіології : зб. наук. пр. - 2014. - Вип. 19.
12.

Омельянець М. І. Стан радіоактивного забруднення продуктів харчування та особливості їх споживання жителями найбільш радіоактивно забруднених територій України у віддалений період ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи // Проблеми радіац. медицини та радіобіології : зб. наук. пр. - 2014. - Вип. 19.
13.

Pylypenko I. Methodology for accelerated monitoring and assurance of sanitary quality and food safety // Ukr. Food J.. - 2017. - 6, № 2.
14.

Голуб Б. Концепції управління безпечністю харчових продуктів // Товари і ринки. Сер. Техн. науки. - 2018. - № 2.
15.

Стибель В. В. Управління безпечністю продуктів харчування : практ. посіб. — Львів: Галиц. видавн. спілка, 2018
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського