Пошуковий запит: (<.>U=Р123.10$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 29
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Ладанівський Р. І. Гігієнічна експертиза харчових продуктів. — Л., 2000
|
2. | Ветеринарно-санітарна експертиза харчових продуктів в Україні; Законодавчі та нормативні документи ветеринарної медицини : Допов. 2003 р. — Л.: Леонорм, 2004 - (Нормат. база п-ва).
|
3. |
Дубініна А. А. Токсичні речовини у харчових продуктах та методи їх визначення : підруч. для студ. ВНЗ. — К.: Професіонал, 2007
|
4. |
Чмиленко Ф. О. Хімічний контроль якості харчових продуктів : навч. посіб. — Д., 2006
|
5. |
Смірнов В. С. Оперативний контроль іонів металів у рідинах. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
6. |
Сухарева О. Ю. Апробація методик визначення алюмінію в продуктах харчування, продовольчій сировині та питній воді. — 2005 // Наук. вісн. Ужгород. ун-ту. Сер. Хімія.
|
7. |
Смірнов В. С. Електричні характеристики як об'єкти ідентифікації рідин з солями металів. — 2005 // Харч. пром-сть.
|
8. |
Проданчук Н. Г. Оценка пригодности методик и неопределенность результатов измерений методами количественного химического анализа, применяемыми для санитарно-эпидемиологической экспертизы пищевых продуктов и сопутствующих материалов. — 2006 // Системи оброб. інформації.
|
9. |
Столярчук П. Г. Використання статистичних методів для визначення оптимального об'єму контролю за критичними контрольними точками (КТК). — 2008 // Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка".
|
10. |
Блюм Я. Б. Впровадження методів оцінки наявності та вмісту генетично модифікованих компонентів у продуктах харчування, кормах і парфюмерно-косметичних виробах. — 2008 // Наука та інновації.
|
11. |
Водолазський В. М. Підвищення чутливості ферозондового методу контролю металевих включень у харчових продуктах : автореф. дис... канд. техн. наук. — Луганськ, 2008
|
12. |
Євлаш В. В. Санітарно-гігієнічна експертиза товарів народного споживання : навч. посіб. — Х., 2011
|
13. |
Бойко О. В. Ризики впливу генетично модифікованих організмів на здоров'я людини. — 2011 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.
|
14. |
Пригара І. О. ГМО - економічний виграш ціною здоров'я?. — 2011 // Наук. вісн. Черніг. держ. ін-ту економіки і упр. Сер. Економіка.
|
15. |
Гаврилін П. М. Експертиза та контроль якості продуктів харчування : навч.-метод. посіб. з напряму підготов. "Ветеринарна медицина". — Д., 2012
|
16. |
Мельничук С. Д. Актуальні проблеми контролю залишків пестицидів у сировині олійно-жирової галузі України // Агроекол. журн.. - 2011. - № 2.
|
17. |
Ковальчук Л. Є. Трансгенні організми і проблеми генетичної безпеки // Галиц. лікар. вісн.. - 2008. - 15, № 2.
|
18. |
Смик Н. І. Комбінований сорбційно-спектрофотометричний метод визначення меламіну // Вісн. Черкас. ун-ту. Сер. Хім. науки. - 2014. - Вип. 14.
|
19. |
Курець О. О. ГМО та дитяче харчування: думка батьків // Перинатология и педиатрия. - 2014. - № 2.
|
20. |
Похилько С. Ю. Детекція трансгенної сої у вітчизняних харчових продуктах та сортозразках, які вирощуються в Україні // Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка". - 2014. - № 787.
|
| |