РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (51)Журнали та продовжувані видання (2)Автореферати дисертацій (11)
Пошуковий запит: (<.>U=У9(4УКР)306.7<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 70
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Королюк В. С. Модели систем управления запасами со скоропортящимися продуктами и сервером на "прогулке" // Кибернетика и систем. анализ. - 2018. - 54, № 1.
2.

Міненко М. А. Невизначеність інституційного середовища для сталого розвитку переробної промисловості України // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 6.
3.

Романовська О. Динаміка якості бісквітних напівфабрикатів при зберіганні // Товари і ринки. - 2017. - № 1.
4.

Михайленко Г. А. Аспекти стратегії розвитку галузей харчової промисловості України // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2016. - 22, № 1.
5.

Гніцевич В. Технологія та біологічна цінність виробів із молочно-білкового концентрату // Товари і ринки. - 2017. - № 1.
6.

Страшинська Л. В. Вступ України до СОТ: оцінка позитивних і негативних наслідків для харчової промисловості України. — 2006 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
7.

Губенко В. І. Виробнича і зовнішньоекономічна діяльність харчової промисловості: стан, проблеми та механізм стабілізації і розвитку. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
8.

Крисанов Д. Ф. Державне стимулювання виробництва високоякісних та безпечних продуктів дитячого харчування. — 2008 // Економіка і прогнозування.
9.

Shirinyan L. Impact of the insurance costs on the competitiveness of food industry enterprises of Ukraine in the context of the food market security // Ukr. Food J.. - 2019. - 8, № 2.
10.

Нижник І. О. Економічна сутність поняття "глобалізація" та її вплив на захист продовольчих інтересів населення України // Фінанс.-кредит. діяльність: проблеми теорії та практики : зб. наук. пр. - 2018. - Вип. 4.
11.

Васьків М. В. Моніторинг якості керування технологічним агрегованим виробництвом // Вісн. Вінниц. політехн. ін-ту. - 2011. - № 4.
12.

Антонюк П. О. Структурні зміни в харчовій промисловості в контексті продовольчої безпеки України. — 2002 // Пр. Одес. політехн. ун-ту.
13.

Швед Т. В. Проблеми розвитку харчової промисловості України за сучасних умов. — 2009 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
14.

Скопенко Н. С. Сучасні тенденції формування та розвитку інтегрованих об'єднань в АПК та харчовій промисловості України. — 2011 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
15.

Арутюнян С. В. Фінансова криза і розвиток франчайзингу в Україні. — 2010 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
16.

Случинська І. П. Тенденції консолідації в галузях харчової промисловості в умовах невизначеності зовнішнього середовища. — 2010 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
17.

Скопенко Н. С. Сучасний стан і перспективи розвитку харчової промисловості України на основі формування інтегрованих структур // Актуал. проблеми економіки. - 2011. - № 4.
18.

Мороз О. О. Соціально-економічні аспекти розвитку переробної сфери АПК // Вісн. аграр. науки. - 2004. - № 5.
19.

Вітвіцький В. В. Методологія нормативного управління в інтеграції виробників та переробників продукції тваринництва // Актуал. проблеми економіки. - 2004. - № 11.
20.

Форкош Н. М. Вплив стану сільського господарства на стан харчової промисловості України. — 2009 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського