РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (8)Автореферати дисертацій (4)
Пошуковий запит: (<.>U=У9(4УКР)306.751.7<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 14
Представлено документи з 1 до 14
1.

Якимишин Л. Я. Формування ланцюга пропозиції у виробництві харчових продуктів. — 2008 // Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка".
2.

Водотика О. М. Акціонування підприємства кондитерської промисловості із залученням закордонного інвестора і забезпечення його конкурентоздатності в умовах трансформації економіки України : Автореф. дис... канд. екон. наук : 08.02.03. — Х., 1998
3.

Закревська Л. М. Оцінка та підвищення конкурентоспроможності підприємств кондитерської промисловості України : Автореф. дис... канд. екон. наук : 08.06.01. — К., 2005
4.

Мількевич В. М. Підвищення ефективності цукрового виробництва шляхом прогнозування технологічних показників переробки буряків та вдосконалення технології їх зберігання : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.05. — К., 2000
5.

Лагода Т. В. Формування ринку продовольчих товарів України (на прикладі кондитерської промисловості) : Автореф. дис...канд. екон. наук : 08.07.01. — К., 2000
6.

Панченко О. В. Кондитерська галузь України: стан та перспективи розвитку. — Київ: ННЦ "ІАЕ", 2014
7.

Єрмак С. О. Інноваційні аспекти розвитку ринку кондитерських виробів України // Бізнес Інформ. - 2016. - № 11.
8.

Шульга О. Їстівна плівка як фактор збереження якості помадних цукерок // Товари і ринки. - 2017. - № 1.
9.

Донцул А. Аналіз ринку кондитерських виробів України: проблеми та перспективи розвитку // Наук. вісн./Одес. нац. екон. ун-т. - 2018. - № 5.
10.

Mokliak M. Features of the promotion policy of the confectionery industry // Економіка і регіон. - 2019. - № 1.
11.

Третяк В. П. Залучення позитивного досвіду роботи кондитерських компаній зарубіжних країн для підвищення конкурентоспроможності підприємств кондитерської галузі України // Бізнес Інформ. - 2020. - № 3.
12.

Кузьо Н. Є. Обгрунтування стратегічних рішень виробників кондитерських виробів на підставі дослідження ринку // Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка". Сер. Проблеми економіки та упр. - 2020. - 4, № 2.
13.

Strashynska L. Domestic market of confectionery products in the aspect of general world development trends // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2020. - 26, № 3.
14.

Лагодієнко Н. В. Розробка моделі стратегічного контролінгу для підприємств кондитерської галузі в умовах антикризового управління // Бізнес Інформ. - 2020. - № 12.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського