РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (8)
Автореферати дисертацій (4)
Пошуковий запит:
(<.>U=У9(4УКР)306.751.7<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
14
Представлено документи
з 1 до 14
1.
Якимишин Л. Я.
Формування ланцюга пропозиції у виробництві харчових продуктів
. — 2008 //
Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка"
.
2.
Водотика О. М.
Акціонування підприємства кондитерської промисловості із залученням закордонного інвестора і забезпечення його конкурентоздатності в умовах трансформації економіки України
: Автореф. дис... канд. екон. наук : 08.02.03. — Х., 1998
3.
Закревська Л. М.
Оцінка та підвищення конкурентоспроможності підприємств кондитерської промисловості України
: Автореф. дис... канд. екон. наук : 08.06.01. — К., 2005
4.
Мількевич В. М.
Підвищення ефективності цукрового виробництва шляхом прогнозування технологічних показників переробки буряків та вдосконалення технології їх зберігання
: Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.05. — К., 2000
5.
Лагода Т. В.
Формування ринку продовольчих товарів України (на прикладі кондитерської промисловості)
: Автореф. дис...канд. екон. наук : 08.07.01. — К., 2000
6.
Панченко О. В.
Кондитерська галузь України: стан та перспективи розвитку
. — Київ: ННЦ "ІАЕ", 2014
7.
Єрмак С. О.
Інноваційні аспекти розвитку ринку кондитерських виробів України
//
Бізнес Інформ
. - 2016. - № 11.
8.
Шульга О.
Їстівна плівка як фактор збереження якості помадних цукерок
//
Товари і ринки
. - 2017. - № 1.
9.
Донцул А.
Аналіз ринку кондитерських виробів України: проблеми та перспективи розвитку
//
Наук. вісн./Одес. нац. екон. ун-т
. - 2018. - № 5.
10.
Mokliak M.
Features of the promotion policy of the confectionery industry
//
Економіка і регіон
. - 2019. - № 1.
11.
Третяк В. П.
Залучення позитивного досвіду роботи кондитерських компаній зарубіжних країн для підвищення конкурентоспроможності підприємств кондитерської галузі України
//
Бізнес Інформ
. - 2020. - № 3.
12.
Кузьо Н. Є.
Обгрунтування стратегічних рішень виробників кондитерських виробів на підставі дослідження ринку
//
Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка". Сер. Проблеми економіки та упр
. - 2020. - 4, № 2.
13.
Strashynska L.
Domestic market of confectionery products in the aspect of general world development trends
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2020. - 26, № 3.
14.
Лагодієнко Н. В.
Розробка моделі стратегічного контролінгу для підприємств кондитерської галузі в умовах антикризового управління
//
Бізнес Інформ
. - 2020. - № 12.
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського