РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (11)Автореферати дисертацій (1)
Пошуковий запит: (<.>U=Л812.14$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 13
Представлено документи з 1 до 13
1.

Гуць В. С. Аналітичні дослідження та моделювання різання харчових продуктів. — 2009 // Упаковка.
2.

Гордієнко О. В. Розробка та дослідження обладнання для водорізання харчових продуктів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12. — Донецьк, 2010
3.

Погребняк В. Г. Вплив швидкості переміщення високошвидкісного струменя води на глибину різа харчових продуктів. — 2010 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.
4.

Гордієнко О. В. Розробка техніки та технології різання харчових продуктів пульсуючим високошвидкісним струменем води. — 2011 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.
5.

Погребняк А. В. Структура і динаміка струменя гідром'ясорізки. — 2010 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.
6.

Погребняк А. В. Інтенсифікація прогресу гідрорізання м'яса глибокої заморозки : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12. — Донецьк, 2011
7.

Заплетніков І. М. Аналіз кінематичного дослідження механізмів подачі продукту в зону різання. — 2013 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.
8.

Пільненко А. К. Розрахунок технологічних параметрів машини для нарізання гастрономічних продуктів // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2014. - Вип. 14, т. 1.
9.

Pogrebnyak A. Hydrocutting of frozen food products // Ukr. j. of mech. eng. and materials science. - 2017. - 3, № 1.
10.

Pogrebnyak A. Influence of geometric and dynamic parameters of a water-polymer jet on characteristics of food products hydro-cutting process // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 1.
11.

Pogrebnyak A. Influence of geometric and dynamic parameters of a water-polymer jet on characteristics of food products hydro-cutting process // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 1.
12.

Шеїна А. В. Наукове обгрунтування параметрів різання рослинної сировини та удосконалення конструкцій овочерізального обладнання : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12. — Київ, 2019
13.

Погребняк А. В. Науково-теоретичні основи процесу різання харчових продуктів водополімерним струменем та розробка обладнання для його реалізації : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12. — Харків, 2018
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського