РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (11)
Автореферати дисертацій (1)
Пошуковий запит:
(<.>U=Л812.14$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
13
Представлено документи
з 1 до 13
1.
Гуць В. С.
Аналітичні дослідження та моделювання різання харчових продуктів
. — 2009 //
Упаковка
.
2.
Гордієнко О. В.
Розробка та дослідження обладнання для водорізання харчових продуктів
: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12. — Донецьк, 2010
3.
Погребняк В. Г.
Вплив швидкості переміщення високошвидкісного струменя води на глибину різа харчових продуктів
. — 2010 //
Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту
.
4.
Гордієнко О. В.
Розробка техніки та технології різання харчових продуктів пульсуючим високошвидкісним струменем води
. — 2011 //
Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту
.
5.
Погребняк А. В.
Структура і динаміка струменя гідром'ясорізки
. — 2010 //
Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту
.
6.
Погребняк А. В.
Інтенсифікація прогресу гідрорізання м'яса глибокої заморозки
: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12. — Донецьк, 2011
7.
Заплетніков І. М.
Аналіз кінематичного дослідження механізмів подачі продукту в зону різання
. — 2013 //
Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту
.
8.
Пільненко А. К.
Розрахунок технологічних параметрів машини для нарізання гастрономічних продуктів
//
Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту
. - 2014. - Вип. 14, т. 1.
9.
Pogrebnyak A.
Hydrocutting of frozen food products
//
Ukr. j. of mech. eng. and materials science
. - 2017. - 3, № 1.
10.
Pogrebnyak A.
Influence of geometric and dynamic parameters of a water-polymer jet on characteristics of food products hydro-cutting process
//
Ukr. Food J.
. - 2020. - 9, № 1.
11.
Pogrebnyak A.
Influence of geometric and dynamic parameters of a water-polymer jet on characteristics of food products hydro-cutting process
//
Ukr. Food J.
. - 2020. - 9, № 1.
12.
Шеїна А. В.
Наукове обгрунтування параметрів різання рослинної сировини та удосконалення конструкцій овочерізального обладнання
: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12. — Київ, 2019
13.
Погребняк А. В.
Науково-теоретичні основи процесу різання харчових продуктів водополімерним струменем та розробка обладнання для його реалізації
: автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12. — Харків, 2018
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського