РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (6)
Пошуковий запит: (<.>U=Л920.4$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
1.

Гуць В. С. Сферична фільтрація при мокрому солінні м'яса. — 2004 // Харч. пром-сть.
2.

Кишенько І. І. Удосконалення технології солених м'ясних виробів з використанням функціонально-технологічних сумішей. — 2005 // Харч. пром-сть.
3.

Кишенько І. І. Вивчення впливу багатокомпонентних розсолів та масування на структурно-механічні та фізико-хімічні властивості м'ясної сировини та шинкових виробів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2012. - № 46.
4.

Кишенько І. І. Теорія моделювання складу солених м'ясних виробів з використанням багатофункціональних розсільних колоїдних систем : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.04. — К., 2013
5.

Змієвська Т. М. Оптимізація режимів посолу м'яса курчат-бройлерів // Харч. пром-сть. - 2017. - № 21.
6.

Старкова Е. Р. Вдосконалення біотехнології солених м'ясних виробів з використанням багатокомпонентних розсолів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 03.00.20. — Київ, 2017
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського