РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (13)Журнали та продовжувані видання (1)
Пошуковий запит: (<.>U=Л959.1$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
1.

Юкало В. Г. Застосування іонообмінної хроматографії для виділення <$E bold beta>-казеїну з коров'ячого молока. — 2005 // Харч. пром-сть.
2.

Юкало В. Г. Електрофоретичний аналіз білків казеїнового комплексу. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
3.

Юкало В. Г. Характеристика міцел казеїну, виділених у системі вода - білки молока - кислий полісахарид. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
4.

Ковбаса В. М. Методи ідентифікації білків казеїнового комплексу. — 2011 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
5.

Юкало В. Г. Визначення інгібіторів ангіотензин-перетворювального ферменту у продуктах протеолізу <$E bold alpha sub roman s1>-казеїну // Укр. біохім. журн.. - 2002. - 74, № 4Б (Дод. 2).
6.

Юкало В. Г. Отримання біоактивних казеїнових фосфопептидів з використанням різних розчинників // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, 5 (ч. 1).
7.

Червецова В. Г. Окремі фізіологічні та технологічні характеристики промислових йогуртів для дитячого харчування // Chemistry, Technology and Application of Substances. - 2018. - 1, № 2.
8.

Сторож Л. А. Біотехнологія функціональних фосфопептидів з білків казеїнового комплексу коров'ячого молока : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 03.00.20. — Київ, 2018. — 20, [1]: рис.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського