РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (13)
Журнали та продовжувані видання (1)
Пошуковий запит:
(<.>U=Л959.1$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
8
Представлено документи
з 1 до 8
1.
Юкало В. Г.
Застосування іонообмінної хроматографії для виділення <$E bold beta>-казеїну з коров'ячого молока
. — 2005 //
Харч. пром-сть
.
2.
Юкало В. Г.
Електрофоретичний аналіз білків казеїнового комплексу
. — 2008 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
3.
Юкало В. Г.
Характеристика міцел казеїну, виділених у системі вода - білки молока - кислий полісахарид
. — 2008 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
4.
Ковбаса В. М.
Методи ідентифікації білків казеїнового комплексу
. — 2011 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
5.
Юкало В. Г.
Визначення інгібіторів ангіотензин-перетворювального ферменту у продуктах протеолізу <$E bold alpha sub roman s1>-казеїну
//
Укр. біохім. журн.
. - 2002. - 74, № 4Б (Дод. 2).
6.
Юкало В. Г.
Отримання біоактивних казеїнових фосфопептидів з використанням різних розчинників
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2017. - 23, 5 (ч. 1).
7.
Червецова В. Г.
Окремі фізіологічні та технологічні характеристики промислових йогуртів для дитячого харчування
//
Chemistry, Technology and Application of Substances
. - 2018. - 1, № 2.
8.
Сторож Л. А.
Біотехнологія функціональних фосфопептидів з білків казеїнового комплексу коров'ячого молока
: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 03.00.20. — Київ, 2018. — 20, [1]: рис.
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського