Пошуковий запит: (<.>A=Дорохович А$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 20
Представлено документи з 1 до 20
|
1. |
Дорохович А. М. Дослідження властивостей безглютенового борошна та його впливу на структурно-механічні характеристики тіста і печива для дітей, хворих на целіакію. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
2. |
Дорохович А. М. Визначення оптимальних умов виробництва шоколадних напівфабрикатів у вихровому млині. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
3. |
Дорохович А. М. Вивчення впливу мармеладу на фруктозі з різними драглеутворювачами на накопичення глюкози in vitro. — 2006 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
4. |
Манк В. В. Сорбційні властивості полісахаридів. — 2005 // Харч. пром-сть.
|
5. |
Гавва О. О. Вплив фруктози та пакувальних матеріалів на термін зберігання кристалічного ірису. — 2008 // Харч. пром-сть.
|
6. |
Дорохович А. М. Вступ України у ВТО потребує випуск конкурентноспроможних кондитерських виробів, роботи вчених НУХТ у вирішенні цієї проблеми. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
7. |
Дорохович А. М. Нова технологія заварного пряника. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
8. |
Яременко О. М. Розробка цукрового, здобного, затяжного печива з низьким показником глікемічності. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
9. |
Гавва О. О. Шляхи подовження терміну зберігання неглазурованих помадних та молочних цукерок. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
10. |
Дорохович А. М. Комплексний показник оцінки якості крекера // Вісн. аграр. науки. - 1998. - № 9.
|
11. |
Дорохович А. М. Влияние моно- и дисахаридов на структурно-механические свойства пектиновых гелей // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2016. - № 5/11.
|
12. |
Дорохович А. М. Аналіз виробництва жувальної карамелі дієтично-функціонального призначення як великої технологічної системи // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2016. - 22, № 5.
|
13. |
Дорохович А. М. Використання модифікованого крохмалю та ізоляту молочного білка в технології затяжного печива спеціального призначення // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 4.
|
14. |
Дорохович А. М. Вплив зшитого крохмалю, інуліну та білкових ізолятів на процес термооброблення затяжного печива спеціального призначення // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 6.
|
15. |
Дорохович А. М. Оцінка якості цукрозамінників за комплексним показником // Харч. пром-сть. - 2016. - № 20.
|
16. |
Дорохович А. М. Хімічний склад "ідеального" харчового продукту і шляхи наближення до нього складу реальних харчових продуктів // Харч. пром-сть. - 2016. - № 20.
|
17. |
Дорохович А. М. Дослідження технології мафінів як великої технологічної системи // Харч. пром-сть. - 2017. - № 21.
|
18. |
Дорохович А. М. Визначення впливу цукрів сахарози, глюкози, фруктози та різних видів крохмальної патоки на властивості карамельної маси // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 1.
|
19. |
Матяс Д. С. Оптимізація рецептурного складу желейного мармеладу з пониженим вмістом цукру // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 4.
|
20. | . — 2010. — 113, [1]: a-рис.
|