РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (4)Автореферати дисертацій (1)Наукова періодика України (28)
Пошуковий запит: (<.>A=Дорохович А$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 20
Представлено документи з 1 до 20
1.

Дорохович А. М. Дослідження властивостей безглютенового борошна та його впливу на структурно-механічні характеристики тіста і печива для дітей, хворих на целіакію. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
2.

Дорохович А. М. Визначення оптимальних умов виробництва шоколадних напівфабрикатів у вихровому млині. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
3.

Дорохович А. М. Вивчення впливу мармеладу на фруктозі з різними драглеутворювачами на накопичення глюкози in vitro. — 2006 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
4.

Манк В. В. Сорбційні властивості полісахаридів. — 2005 // Харч. пром-сть.
5.

Гавва О. О. Вплив фруктози та пакувальних матеріалів на термін зберігання кристалічного ірису. — 2008 // Харч. пром-сть.
6.

Дорохович А. М. Вступ України у ВТО потребує випуск конкурентноспроможних кондитерських виробів, роботи вчених НУХТ у вирішенні цієї проблеми. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
7.

Дорохович А. М. Нова технологія заварного пряника. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
8.

Яременко О. М. Розробка цукрового, здобного, затяжного печива з низьким показником глікемічності. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
9.

Гавва О. О. Шляхи подовження терміну зберігання неглазурованих помадних та молочних цукерок. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
10.

Дорохович А. М. Комплексний показник оцінки якості крекера // Вісн. аграр. науки. - 1998. - № 9.
11.

Дорохович А. М. Влияние моно- и дисахаридов на структурно-механические свойства пектиновых гелей // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2016. - № 5/11.
12.

Дорохович А. М. Аналіз виробництва жувальної карамелі дієтично-функціонального призначення як великої технологічної системи // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2016. - 22, № 5.
13.

Дорохович А. М. Використання модифікованого крохмалю та ізоляту молочного білка в технології затяжного печива спеціального призначення // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 4.
14.

Дорохович А. М. Вплив зшитого крохмалю, інуліну та білкових ізолятів на процес термооброблення затяжного печива спеціального призначення // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 6.
15.

Дорохович А. М. Оцінка якості цукрозамінників за комплексним показником // Харч. пром-сть. - 2016. - № 20.
16.

Дорохович А. М. Хімічний склад "ідеального" харчового продукту і шляхи наближення до нього складу реальних харчових продуктів // Харч. пром-сть. - 2016. - № 20.
17.

Дорохович А. М. Дослідження технології мафінів як великої технологічної системи // Харч. пром-сть. - 2017. - № 21.
18.

Дорохович А. М. Визначення впливу цукрів сахарози, глюкози, фруктози та різних видів крохмальної патоки на властивості карамельної маси // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 1.
19.

Матяс Д. С. Оптимізація рецептурного складу желейного мармеладу з пониженим вмістом цукру // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 4.
20.
. — 2010. — 113, [1]: a-рис.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського