РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (8)
Журнали та продовжувані видання (1)
Автореферати дисертацій (1)
Наукова періодика України (26)
Авторитетний файл імен осіб (1)
Пошуковий запит:
(<.>A=Прибильський В$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
19
Представлено документи
з 1 до 19
1.
Прибильський
В. Л.
Оптимізація технологічних процесів спиртового виробництва
: Конспект лекцій. — К., 2006
2.
Домарецький В. А.
Технологія екстрактів, концентратів і напоїв із рослинної сировини
: Підруч. для студ. вищ. навч. закл. — Вінниця: Нова кн., 2005
3.
Дубковецький І. В.
Особливості технології сухої комбінованої закваски при виготовленні квасу
. — 2004 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
4.
Дубковецький І. В.
Дослідження властивостей сухої комбінованої закваски
. — 2004 //
Харч. пром-сть
.
5.
Адаменко О. А.
Вплив геофізичного випромінювання на фізико-хімічні параметри води
. — 2005 //
Харч. пром-сть
.
6.
Остапенко В. В.
Вплив механічної і магнітної обробки на фізико-хімічні показники води
. — 2007 //
Харч. пром-сть
.
7.
Романова З. М.
Дослідження пивних дріжджів, які застосовують при зброджуванні у ЦКБА
. — 2008 //
Харч. пром-сть
.
8.
Романова З. М.
Приготування пива з використанням ізомеризованого екстракту хмелю
. — 2008 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
9.
Остапенко В. В.
Технологія та апаратура для одержання кремнієвої питної води
. — 2008 //
Харч. пром-сть
.
10.
Прибильський
В. Л.
Розробка ефективних технологій біологічно активних ферментованих напоїв
: Автореф. дис... д-ра техн. наук : 05.18.07. — К., 2004
11.
Прибильський
В. Л.
Дослідження та удосконалення технології зернових екстрактів з тритикале
. — 2011 //
Харч. пром-сть
.
12.
Прибильський
В. Л.
Використання рису в технології безалкогольного ферментованого напою
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2015. - № 6/10.
13.
Сагайдак М. Є.
Підбір перспективних рас дріжджів у виробництві квасу
//
Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка"
. - 2016. - № 841.
14.
Донг Н. Ф.
Технологія рисового сусла для виробництва безалкогольних ферментованих напоїв
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2016. - 22, № 3.
15.
Вітряк О.
Технологія ферментованих напоїв на основі Medusomyces gisevii V з пряно-ароматичною сировиною
//
Товари і ринки. Сер. Техн. науки
. - 2018. - № 3.
16.
Олійник С. І.
Застосування природних мінеральних матеріалів у механічному очищенні води для напоїв
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2018. - 24, № 2.
17.
Дулька О. С.
Використання природних мінералів та активного вугілля в технології підготовки води при виробництві хлібного квасу
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2018. - 24, № 4.
18.
Тарасюк Л. А.
Актуальність застосування опало-халцедонового матеріалу у технології горілок
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2019. - 25, № 5.
19.
Дулька О. С.
Вплив підготовленої води на вміст летких домішок у збродженому квасному суслі
//
Харч. пром-сть
. - 2019. - № 25.
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського