РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (8)Журнали та продовжувані видання (1)Автореферати дисертацій (1)Наукова періодика України (26)Авторитетний файл імен осіб (1)
Пошуковий запит: (<.>A=Прибильський В$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 19
Представлено документи з 1 до 19
1.

Прибильський В. Л. Оптимізація технологічних процесів спиртового виробництва : Конспект лекцій. — К., 2006
2.

Домарецький В. А. Технологія екстрактів, концентратів і напоїв із рослинної сировини : Підруч. для студ. вищ. навч. закл. — Вінниця: Нова кн., 2005
3.

Дубковецький І. В. Особливості технології сухої комбінованої закваски при виготовленні квасу. — 2004 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
4.

Дубковецький І. В. Дослідження властивостей сухої комбінованої закваски. — 2004 // Харч. пром-сть.
5.

Адаменко О. А. Вплив геофізичного випромінювання на фізико-хімічні параметри води. — 2005 // Харч. пром-сть.
6.

Остапенко В. В. Вплив механічної і магнітної обробки на фізико-хімічні показники води. — 2007 // Харч. пром-сть.
7.

Романова З. М. Дослідження пивних дріжджів, які застосовують при зброджуванні у ЦКБА. — 2008 // Харч. пром-сть.
8.

Романова З. М. Приготування пива з використанням ізомеризованого екстракту хмелю. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
9.

Остапенко В. В. Технологія та апаратура для одержання кремнієвої питної води. — 2008 // Харч. пром-сть.
10.

Прибильський В. Л. Розробка ефективних технологій біологічно активних ферментованих напоїв : Автореф. дис... д-ра техн. наук : 05.18.07. — К., 2004
11.

Прибильський В. Л. Дослідження та удосконалення технології зернових екстрактів з тритикале. — 2011 // Харч. пром-сть.
12.

Прибильський В. Л. Використання рису в технології безалкогольного ферментованого напою // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2015. - № 6/10.
13.

Сагайдак М. Є. Підбір перспективних рас дріжджів у виробництві квасу // Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка". - 2016. - № 841.
14.

Донг Н. Ф. Технологія рисового сусла для виробництва безалкогольних ферментованих напоїв // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2016. - 22, № 3.
15.

Вітряк О. Технологія ферментованих напоїв на основі Medusomyces gisevii V з пряно-ароматичною сировиною // Товари і ринки. Сер. Техн. науки. - 2018. - № 3.
16.

Олійник С. І. Застосування природних мінеральних матеріалів у механічному очищенні води для напоїв // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 2.
17.

Дулька О. С. Використання природних мінералів та активного вугілля в технології підготовки води при виробництві хлібного квасу // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 4.
18.

Тарасюк Л. А. Актуальність застосування опало-халцедонового матеріалу у технології горілок // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 5.
19.

Дулька О. С. Вплив підготовленої води на вміст летких домішок у збродженому квасному суслі // Харч. пром-сть. - 2019. - № 25.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського