РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (9)Автореферати дисертацій (2)
Пошуковий запит: (<.>U=Л865<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 11
Представлено документи з 1 до 11
1.

Пересічний М. І. Сучасні технології борошняних кондитерських виробів функціонального призначення. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
2.

Чудік Ю. В. Удосконалення технології бісквітних і пісочних напівфабрикатів на основі ячмінного борошна : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.01. — К., 2002
3.

Кір'янова Г. А. Удосконалення технології желейних термостабільних начинок шляхом раціонального використання гідроколоїдів рослинного та мікробного походження : автореф. дис... канд. техн. наук. — К., 2008
4.

Лозова Т. М. Наукові основи формування споживчих властивостей і зберігання якості борошняних кондитерських виробів : монографія. — Л., 2009
5.

Чуйко А. М. Дослідження якості виробів із дріжджового тіста і пісочного печива з використанням кріо-порошків із рослинної сировини // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2014. - № 2/12.
6.

Иоргачева Е. Г. Обоснование выбора групп мучных кондитерских изделий для использования муки из вакси-пшеницы // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2016. - № 2/11.
7.

Карпова А. О. Технологія борошняних кондитерських виробів з використанням нових рецептурних компонентів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 2.
8.

Дорохович В. В. Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів зі зниженою калорійністю // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 4.
9.

Pertsevoy F. Determining the effect of formulation components on the physical-chemical processes in a semi-finished flour whipped product under programmed changes in temperature // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2019. - № 6/11.
10.

Svidlo K. Improvement of the technology of shortcrust baked semi-finished product on the basis of model functional compositions // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2021. - № 2/11.
11.

Pyvovarov P. Substantiating the removal of fat in the technology of obtaining wheat germ and devising technology for making cookies containing it // Eastern-Europ. J. of Enterprise Technologies. - 2021. - № 4/11.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського