РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (9)
Автореферати дисертацій (2)
Пошуковий запит:
(<.>U=Л865<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
11
Представлено документи
з 1 до 11
1.
Пересічний М. І.
Сучасні технології борошняних кондитерських виробів функціонального призначення
. — 2008 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
2.
Чудік Ю. В.
Удосконалення технології бісквітних і пісочних напівфабрикатів на основі ячмінного борошна
: Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.01. — К., 2002
3.
Кір'янова Г. А.
Удосконалення технології желейних термостабільних начинок шляхом раціонального використання гідроколоїдів рослинного та мікробного походження
: автореф. дис... канд. техн. наук. — К., 2008
4.
Лозова Т. М.
Наукові основи формування споживчих властивостей і зберігання якості борошняних кондитерських виробів
: монографія. — Л., 2009
5.
Чуйко А. М.
Дослідження якості виробів із дріжджового тіста і пісочного печива з використанням кріо-порошків із рослинної сировини
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2014. - № 2/12.
6.
Иоргачева Е. Г.
Обоснование выбора групп мучных кондитерских изделий для использования муки из вакси-пшеницы
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2016. - № 2/11.
7.
Карпова А. О.
Технологія борошняних кондитерських виробів з використанням нових рецептурних компонентів
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2017. - 23, № 2.
8.
Дорохович В. В.
Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів зі зниженою калорійністю
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2017. - 23, № 4.
9.
Pertsevoy F.
Determining the effect of formulation components on the physical-chemical processes in a semi-finished flour whipped product under programmed changes in temperature
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2019. - № 6/11.
10.
Svidlo K.
Improvement of the technology of shortcrust baked semi-finished product on the basis of model functional compositions
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2021. - № 2/11.
11.
Pyvovarov P.
Substantiating the removal of fat in the technology of obtaining wheat germ and devising technology for making cookies containing it
//
Eastern-Europ. J. of Enterprise Technologies
. - 2021. - № 4/11.
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського