РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (162)
Пошуковий запит: (<.>U=Л996.5<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 36
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Пересічний М. І. Технологія виробництва продукції громадського харчування радіозахисної дії - теорія та практика. — К.: "Медекол" МНІЦ БІО-ЕКОС, 1999
2.

Пересічний М. І. Підсолоджувальні речовини у харчуванні людини : Моногр. — К., 2004
3.

Ленерт С. О. Формування якості овочево-сиркових паст підвищеної біологічної цінності : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — К., 2011
4.

Крижова Ю. П. Технологія виробництва котлет профілактичного призначення з водоростями цистозіра чорноморська та фукус. — 2010 // Харч. пром-сть.
5.

Корзун В.  Солодкі соуси для профілактики йоддефіцитних захворювань. — 2012 // Товари і ринки.
6.

Притульська Н.  Наукові підходи до розробки продуктів для людей із термічними травмами. — 2012 // Товари і ринки.
7.

Битютская О.  Использование моллюска в технологии диетических продуктов. — 2012 // Товари і ринки.
8.

Мазаракі А. А. Технологія харчових продуктів функціонального призначення : монографія. — 2-ге вид. — К., 2012. — 1 115: рис.
9.

Свідло К. Технологія десертів геродієтичного призначення // Товари і ринки. - 2013. - № 2.
10.

Неіленко С. М. Технологія кулінарної продукції радіозахисної дії : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — К., 2013
11.

Kondratjuk N. Modeling of low calorie pectin-based product composition // Ukr. Food J.. - 2015. - 4, № 1.
12.

Gubskyi S. Iodine content determination in dried talli of laminaria by galvanostatic coulometry // Ukr. Food J.. - 2015. - 4, № 2.
13.

Кондратюк Н. В. Наукові аспекти технології солодких страв з капсульованими пробіотичними мікроорганізмами : монографія. — Харків: ХДУХТ, 2015
14.
Проектування рецептур борошняних виробів для систем харчування. — Харків: ХДУХТ, 2015
15.

Болгова Н. В. Продукти оздоровчого призначення // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2016. - Вип. 179.
16.

Москалюк О. Є. Розроблення паштетів з використанням фітокомплексу злакових культур "CHOICE" // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 4.
17.

Власенко І. Виробництво продуктів спеціального призначення для хворих на цукровий діабет // Товари і ринки. Сер. Техн. науки. - 2018. - № 4.
18.

Притульська Н. Фізіологічна ефективність продуктів для ентерального харчування // Товари і ринки. Сер. Техн. науки. - 2018. - № 4.
19.

Пивоваров Є. П. Наукові основи технологій харчової продукції лікувально-профілактичного призначення, одержаної шляхом акумуляції функціональних інгредієнтів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, 5 (ч. 2).
20.

Oseyko M. Justification of the amino acid composition of sunflower proteins for dietary and functional products // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 2.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського