Пошуковий запит: (<.>U=Л996.5<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 36
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Пересічний М. І. Технологія виробництва продукції громадського харчування радіозахисної дії - теорія та практика. — К.: "Медекол" МНІЦ БІО-ЕКОС, 1999
|
2. |
Пересічний М. І. Підсолоджувальні речовини у харчуванні людини : Моногр. — К., 2004
|
3. |
Ленерт С. О. Формування якості овочево-сиркових паст підвищеної біологічної цінності : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — К., 2011
|
4. |
Крижова Ю. П. Технологія виробництва котлет профілактичного призначення з водоростями цистозіра чорноморська та фукус. — 2010 // Харч. пром-сть.
|
5. |
Корзун В. Солодкі соуси для профілактики йоддефіцитних захворювань. — 2012 // Товари і ринки.
|
6. |
Притульська Н. Наукові підходи до розробки продуктів для людей із термічними травмами. — 2012 // Товари і ринки.
|
7. |
Битютская О. Использование моллюска в технологии диетических продуктов. — 2012 // Товари і ринки.
|
8. |
Мазаракі А. А. Технологія харчових продуктів функціонального призначення : монографія. — 2-ге вид. — К., 2012. — 1 115: рис.
|
9. |
Свідло К. Технологія десертів геродієтичного призначення // Товари і ринки. - 2013. - № 2.
|
10. |
Неіленко С. М. Технологія кулінарної продукції радіозахисної дії : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — К., 2013
|
11. |
Kondratjuk N. Modeling of low calorie pectin-based product composition // Ukr. Food J.. - 2015. - 4, № 1.
|
12. |
Gubskyi S. Iodine content determination in dried talli of laminaria by galvanostatic coulometry // Ukr. Food J.. - 2015. - 4, № 2.
|
13. |
Кондратюк Н. В. Наукові аспекти технології солодких страв з капсульованими пробіотичними мікроорганізмами : монографія. — Харків: ХДУХТ, 2015
|
14. | Проектування рецептур борошняних виробів для систем харчування. — Харків: ХДУХТ, 2015
|
15. |
Болгова Н. В. Продукти оздоровчого призначення // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2016. - Вип. 179.
|
16. |
Москалюк О. Є. Розроблення паштетів з використанням фітокомплексу злакових культур "CHOICE" // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 4.
|
17. |
Власенко І. Виробництво продуктів спеціального призначення для хворих на цукровий діабет // Товари і ринки. Сер. Техн. науки. - 2018. - № 4.
|
18. |
Притульська Н. Фізіологічна ефективність продуктів для ентерального харчування // Товари і ринки. Сер. Техн. науки. - 2018. - № 4.
|
19. |
Пивоваров Є. П. Наукові основи технологій харчової продукції лікувально-профілактичного призначення, одержаної шляхом акумуляції функціональних інгредієнтів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, 5 (ч. 2).
|
20. |
Oseyko M. Justification of the amino acid composition of sunflower proteins for dietary and functional products // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 2.
|
| |