РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (67)Автореферати дисертацій (1)
Пошуковий запит: (<.>U=Р123<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 52
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Красноштан С. К. Пектинові речовини плодово-ягідної продукції та їх значення у профілактичних і лікувальних цілях. — 1998 // Садівництво.
2.

Ванханен В. В. Питание здорового и больного человека. — 2-е изд., перераб. и доп. — Донецк: Донеччина, 2003 - (Медицина).
3.

Бабанин А. А. Оздоровительная и культурологическая функции традиционных районов производства продуктов из винограда (на примере Эноанта). — Симф., 2006
4.

Подригало Л. В. Современные приоритеты и перспективы научно-практических исследований в нутрициологии. — 2007 // Врачеб. практика.
5.

Щелкунов Л. Ф. Трофоэкохомология: пища, экология, человек. Книга о питании и возможностях выживания в современном мире : Моногр. — О.: Екол., 2005
6.

Тарасова Н. С. Правильное питание как залог здоровья и долголетия. — 2008 // Педагогіка, психологія та мед.-біол. пробл. фіз. виховання і спорту.
7.

Пересічний М. І. Технологія продуктів харчування функціонального призначення : монографія. — К., 2008
8.

Олійник Д.  До питання використання генетично модифікованих організмів в Україні. — 2009 // Економіка України.
9.

Черенков В. М. Гігієнічне обгрунтування хімічної безпеки харчування населення в умовах індустріального регіону : автореф. дис... канд. мед. наук. — К., 2008
10.

Чекман І. С. "Зелені" нанотехнології й нанопродукти: досягнення та перспективи досліджень. — 2011 // Наука та інновації.
11.

Мусієнко Г. О. Їжа як об'єкт залежності: (огляд). — 2009 // Укр. терапевт. журн.
12.

Герасимова В. Г. Комплексные гигиенические исследования упаковочных материалов для пищевых продуктов. — 2010 // Упаковка.
13.

Тихонова Н. О. Назад в майбутнє. — 2010 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
14.

Левченко Л. А. Показники здоров'я лабораторних щурів на фоні незбалансованого харчування. — 2011 // Запорож. мед. журн.
15.

Хоменко І. М. Дослідження стану забезпечення населення радіоактивно чистими продуктами харчування в зонах аварійних викидів Чорнобильської АЕС. — 2012 // Мед. перспективи.
16.

Козлов Е. В. Инновационность в любом аспекте деятельности в сложных социально-экономических системах: нерешенные проблемы социума. — Д.: Монолит, 2012
17.

Петрищенко Л. М. Рання діагностика незбалансованості харчових раціонів як засіб профілактики аліментарної та аліментарно-обумовленої патології // Пробл. радіац. медицини та радіобіології : зб. наук. пр. - 2011. - Вип. 16.
18.

Притульська Н. Критерії безпечності продуктів для ентерального харчування // Товари і ринки. - 2013. - № 2.
19.

Матасар И. Т. О традициях в питании населения как элементе национальной культуры // Сімейна медицина. - 2013. - № 5.
20.

Erkan Erdil Economic growth and physical/human capital complementarity with nutritional level // Актуал. проблеми економіки. - 2010. - № 2.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського