РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (144)Автореферати дисертацій (1)
Пошуковий запит: (<.>U=Р123.0<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 54
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Кузмінська О. В. Значення раціонального харчування для підтримки здоров'я молоді : Моногр. — К., 2005 - (Формув. здор. способу життя молоді; Кн. 4).
2.

Бойчук Ю. Д. Екологічні проблеми харчування людини. — Черкаси, 2002
3.

Пересічний М. І. Харчування людини і сучасне довкілля: теорія і практика. — К.: КНТЕУ, 2003
4.

Гребняк М. П. Дієтологія в термінах, схемах, таблицях, тестах : навч. вид. — Донецьк, 2007
5.

Анохіна Г.  Ентерогепатоцелюлярна теорія харчування. — 2004 // Ліки України.
6.

Карпова І. С. Лектини лікарських та харчових рослин в індивідуальній дієті. — Полтава, 2002 // Ресурсознавство, колекціонування та охорона біорізноманіття.
7.

Кифоренко С. И. Сбалансированная диета в контексте современного информационного общества. — 2004 // Вестн. физиотерапии и курортологии.
8.

Українець А. І. Стратегія НУХТ у створенні в Україні індустрії здорового харчування. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
9.

Науменко Н. В. Особливості оздоровчого харчування в Україні 2005 року третього тисячоліття. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
10.

Сафронова Н. С. Влияние пищевых добавок Чаванпраш и Стресском на некоторые прооксидантно-антиоксидантные показатели организма. — 2008 // Уч. зап. Тавр. нац. ун-та им. В. И. Вернадского. Сер. Биология, химия.
11.

Никитченко Ю. В. Роль алиментарных факторов в возрастных изменениях прооксидантно-антиоксидантной системы организма. — 2009 // Пробл. старения и долголетия.
12.

Любчак М. П. Гігієнічне обгрунтування шляхів оптимізації харчування курсантів вищих військових навчальних закладів сухопутних військ Збройних Сил України : Автореф. дис... канд. мед. наук : 14.02.01. — К., 2004
13.

Фомин А. С. Культура здоровья : учеб. пособие. — 2-е изд., доп. и перераб. — Х.: Коллегиум, 2009
14.

Залесский В. Н. Научные основы потребления витаминов, минералов и диетических добавок в профилактике и лечении сердечно-сосудистых, онкологических и офтальмологических заболеваний : монография. — К.: Віпол, 2009 - (Этюды соврем. нутриентол. исслед.; Вып. 3).
15.

Сімахіна Г. О. Концепція оздоровчого харчування та шляхи її реалізації. — 2010 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
16.

Тихонова Н. О. Роль харчових добавок та їх сприйняття споживачами // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2011. - № 39.
17.

Григоров Ю. Г. Социально-гигиеничные факторы образа жизни и их влияние на состояние питания людей старших возрастов // Буков. мед. вісн.. - 2009. - 13, № 4.
18.

Левченко Л. А. Вплив незбалансованого харчування на стан здоров'я лабораторних щурів в експерименті // Буков. мед. вісн.. - 2011. - 15, № 2.
19.

Козярін І. П. Роль здорового харчування у підтриманні соціальних аспектів життя молоді // Сімейна медицина. - 2013. - № 3.
20.

Чумак Н. Е. Пробиотические продукты в рациональном и диетическом питании // Сімейна медицина. - 2013. - № 1.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського