Бази даних


Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (2)Наукова періодика України (12)
Пошуковий запит: (<.>A=Солоницька І$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
1.
РА308598
Солоницька, Ірина Валеріївна.
Розробка технологій хлібобулочних виробів підвищеної харчової цінності з використанням листових овочів та зеленої маси амаранту [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Солоницька Ірина Валеріївна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 2000. - 16 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

2.
СО36634

Одеська національна академія харчових технологій [Текст] / [О. М. Кананихіна та ін. ; уклад. І. М. Агеєва та ін. ; за ред. проф. Єгорова Б. В.]. - Одеса : Чорномор'я, 2017. - 285, [2] с. : фот. - 500 прим. - ISBN 978-966-555-310-6

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Кананихіна, Олена Миколаївна; Соловей, Анатолій Олександрович; Білявська, Надія Петрівна; Мельникова, Віолета Павлівна; Агеєва, І. М. (уклад.); Ангелов, Г. В. (уклад.); Артеменко, С. В. (уклад.); Басюркіна, Н. Й. (уклад.); Безусов, А. Т. (уклад.); Біленька, І. Р. (уклад.); Букарос, А. Ю. (уклад.); Бурдо, О. Г. (уклад.); Буданов, В. О. (уклад.); Віват, Г. І. (уклад.); Віннікова, Л. Г. (уклад.); Волков, В. Е. (уклад.); Гапонюк, О. І. (уклад.); Герега, О. М. (уклад.); Глушков, О. А. (уклад.); Гордієнко, Л. Л. (уклад.); Дишкантюк, О. В. (уклад.); Д'яконова, А. К. (уклад.); Євдокимова, Г. Й. (уклад.); Єпур, О. С. (уклад.); Жигунов, Д. О. (уклад.); Зінченко, І. І. (уклад.); Зукіна, Л. Б. (уклад.); Іванова, Л. О. (уклад.); Іоргачова, К. Г. (уклад.); Каламан, О. Б. (уклад.); Капрельянц, Л. В. (уклад.); Килименчук, О. О. (уклад.); Кирилов, В. Ф. (уклад.); Коваленко, А. В. (уклад.); Коваленко, О. О. (уклад.); Косой, В. Б. (уклад.); Кордзая, Н. Р. (уклад.); Котлик, С. В. (уклад.); Крусір, Г. В. (уклад.); Купріна, Н. М. (уклад.); Логадієнко, В. В. (уклад.); Лукіяник, О. Г. (уклад.); Мазур, В. О. (уклад.); Макаринська, А. В. (уклад.); Мардар, М. Р. (уклад.); Меліх, О. О. (уклад.); Мілованов, В. І. (уклад.); Монтік, П. М. (уклад.); Мураховський, В. Г. (уклад.); Немченко, В. В. (уклад.); Орлова, С. С. (уклад.); Осипова, Л. А. (уклад.); Павлов, О. І. (уклад.); Плотніков, В. М. (уклад.); Поварова, Н. М. (уклад.); Рогатіна, Л. П. (уклад.); Савенко, І. І. (уклад.); Саркісян, Г. О. (уклад.); Семенюк, Ю. В. (уклад.); Сергєєва, Т. П. (уклад.); Сергєєва, О. Є. (уклад.); Симоненко, Ю. М. (уклад.); Скрипніченко, Д. М. (уклад.); Солоницька, І. В. (уклад.); Соц, С. М. (уклад.); Станкевич, Г. М. (уклад.); Страхова, Т. В. (уклад.); Тітлов, О. С. (уклад.); Ткаченко, О. Б. (уклад.); Трішин, Ф. А. (уклад.); Шарахматова, Т. Є. (уклад.); Шпирко, Т. В. (уклад.); Тележенко, Л. М. (уклад.); Ткаченко, Н. А. (уклад.); Фесенко, О. О. (уклад.); Хмельнюк, М. Г. (уклад.); Хобін, В. А. (уклад.); Черно, Н. К. (уклад.); Цекало, А. Л. (уклад.); Єгоров, Богдан Вікторович (ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд

3.
ВА839742

Інноваційно-інвестиційний розвиток бізнес-структур в Україні [Текст] : [колект.] монографія / [Н. Й. Басюркіна та ін. ; за заг. ред. Н. Й. Басюркіної] ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Київ : Гуляєва В. М. [вид.], 2019. - 168 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 150-163. - 100 прим. - ISBN 978-617-7503-85-8

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Басюркіна, Наталія Йосипівна; Вігуржинська, Світлана Юріївна; Горбаченко, Станіслав Анатолійович; Дишкантюк, Оксана Володимирівна; Карпінська, Ганна Володимирівна; Константинова, Тетяна Віталіївна; Кривоногова, Ірина Геннадіївна; Лайко, Олександр Іванович; Макаринська, Алла Василівна; Мурзановський, Геннадій Модестович; Немченко, Ганна Валеріївна; Савченко, Тетяна Вікторівна; Саінчук, Аріадна Олександрівна; Свистун, Тетяна Володимирівна; Солоницька, Ірина Валеріївна; Соц, Сергій Михайлович; Талпа, Вікторія Павлівна; Турленко, Наталя Володимирівна; Чехович, Зоя Віталіївна; Басюркіна, Наталія Йосипівна (ред.); Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

4.
ВА846131

Основи сенсорного аналізу харчових продуктів [Текст] : навч. посіб. / [О. Б. Ткаченко та ін.] ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса : Гельветика, 2020. - 303 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-966-992-136-9

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Ткаченко, Оксана Борисівна; Каменева, Наталя Валеріївна; Тітлова, Ольга Олександрівна; Верхівкер, Яків Григорович; Солоницька, Ірина Валеріївна; Солецька, Анна Данилівна; Манолі, Тетяна Анатоліївна; Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд

 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського