До 100-річчя Національної академії наук України та Національної бібліотеки України імені В. І. Вернадського


Бондар Н. П. Видання Івана Федорова та Петра Мстиславця з фондів Національної бібліотеки України імені В. І. Вернадського (2012)

адреса матеріалу: http://irbis-nbuv.gov.ua/everlib/item/er-0002065

Колекція: Історія друкарства Рукописні фонди
Тип реcурсу:
 Книга  Монографія
  

Назва(и):
ВИДАННЯ ІВАНА ФЕДОРОВА ТА ПЕТРА МСТИСЛАВЦЯ З ФОНДІВ НАЦІОНАЛЬНОЇ БІБЛІОТЕКИ УКРАЇНИ ІМЕНІ В. І. ВЕРНАДСЬКОГО
Автор(и):
БОНДАР Наталія Петрівна
Дата(и):2012
ISBN:978-966-02-6616-2
DOI:

Пропонована робота є результатом дослідження та бібліографічного опрацювання примірників видань Івана Федорова та Петра Мстиславця, а також безвихідних анонімних видань із фондів Національної бібліотеки України імені В. І. Вернадського. Робота складається із текстової частини, опису 10 видань у 44 примірниках та супроводжується додатковими розділами, серед яких іменний покажчик осіб та установ, що згадуються в описах, схема міграції примірників та ін.

Видання розраховане на фахівців різних гуманітарних галузей знань та широкий читацький загал, покликане сприяти подальшому введенню в науковий обіг давньої кириличної друкованої спадщини.


Опис документа:

Бондар, Наталія Петрівна. Видання Івана Федорова та Петра Мстиславця з фондів Національної бібліотеки України імені В. І. Вернадського : дослідження, попримірниковий опис / Н. П. Бондар. – Київ: НБУВ, 2012. – 312 c. : іл.978-966-02-6616-2. – URL: http://irbis-nbuv.gov.ua/everlib/item/er-0002065


 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського