Бази даних


Автореферати дисертацій - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (51)Реферативна база даних (52)
Пошуковий запит: (<.>U=Л868$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 12
Представлено документи з 1 до 12
1.

Полумбрик М.О. Дослідження та створення раціональних композицій цукрозамінників для виробництва сирцевих пряників з низьким глікемічним індексом : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 2008. — 20 с. — укp.

Рубрики:
2.

Дорохович В. В. Наукове обгрунтування і розроблення технологій борошняних кондитерських виробів спеціального дієтичного споживання : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16. — К., 2010. — 38 : a-іл. — укp.

Рубрики:
3.

Дорохович В. В. Наукове обгрунтування та розроблення технологій борошняних кондитерських виробів спеціального дієтичного споживання : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16. — К., 2010. — 38 с. — укp.

Рубрики:
4.

Якимів О.В. Обгрунтування складу, технологія та дослідження лікувально-профілактичних засобів на основі кондитерських виробів : Автореф. дис... канд. фармац. наук: 15.00.01. — К., 2001. — 19 с.: рис. — укp.

Рубрики:
5.

Дорохович В.В. Розробка раціональних технологій діабетичних борошняних кондитерських виробів на основі фруктози : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — К., 2000. — 20 с. — укp.

Рубрики:
6.

Золотарьова Л.А. Розробка технологій желейних кондитерських виробів з використанням фітодобавок : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — О., 2002. — 19 с. — укp.

Рубрики:
7.

Бабіч О.В. Розроблення технології "безглютенового" печива для хворих на целіакію : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 2006. — 20 с. — укp.

Рубрики:
8.

Гавриш А. В. Технологія жировмісного оздоблювального напівфабрикату, що містить гемове залізо : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Х., 2011. — 18 с.: рис., табл. — укp.

Рубрики:
9.

Федорова Д.В. Технологія оздоблювальних напівфабрикатів з екстрактом стевії та продуктами переробки морських водоростей : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — К., 2006. — 22 с. — укp.

Рубрики:
10.

Яременко О.М. Удосконалення технології печива шляхом зниження глікемічності, калорійності та покращення фізіологічної цінності : автореф. дис. ... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 2010. — 20 с. — укp.

Рубрики:
11.

Сєногонова Л. І. Формування споживних властивостей цукерок для спортсменів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — К., 2011. — 21 с. — укp.

Рубрики:
12.

Філь М. І. Формування якості гарбузових напівфабрикатів і готових бісквітних виробів з їх використанням : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — Л., 2011. — 23 с. — укp.

Рубрики:
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського