Пошуковий запит: (<.>U=Л994<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 11
Представлено документи з 1 до 11
|
1. |
Кіптела Л.В. Наукове обгрунтування процесів і обладнання виробництва харчових напівфабрикатів з нетрадиційної плодоовочевої сировини : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12. — Х., 2005 — укp.
Рубрики:
|
2. |
Гринченко О.О. Наукове обгрунтування та розробка технології кулінарної продукції з використанням напівфабрикатів функціональних композицій на основі полісахаридів : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.16. — Х., 2005. — 33 с. — укp.
Рубрики:
|
3. |
Федотова Н. А. Технологія білково-рослинного напівфабрикату на основі молочної сироватки : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Донецьк, 2011. — 21 с. — укp.
Рубрики:
|
4. |
Никифоров Р.П. Технологія напівфабрикатів для збитої десертної продукції на основі нежирної молочної сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук: 05.18.16. — Донецьк, 2009. — 19 с. — укp.
Рубрики:
|
5. |
М'ячикова Н.І. Технологія напівфабрикатів з культивованих грибів глива звичайна та кулінарної продукції з їх використанням : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 2006. — 19 с. — укp.
Рубрики:
|
6. |
Золотухіна Технологія напівфабрикатів на основі сколотин для виробництва збитої десертної продукції : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 2006. — 18 с. — укp.
Рубрики:
|
7. |
Пивоварова О.П. Технологія напівфабрикатів реструктурованих на основі печериць : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 2009. — 19 с. — укp.
Рубрики:
|
8. |
Подворчан Д.Є. Технологія напівфабрикату кісткового харчового та паштетних печінкових мас з його використанням : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 2007. — 19 с. — укp.
Рубрики:
|
9. |
Пестіна Г.О. Технологія реструктурованого напівфабрикату з дині : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 2009. — 17 с. — укp.
Рубрики:
|
10. |
Вітер Ю.А. Товарознавча характеристика нових видів заморожених картоплепродуктів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15. — К., 2005. — 21 с. — укp.
Рубрики:
|
11. |
Пак А. В. Формування товарознавчих властивостей заморожених пастоподібних напівфабрикатів на основі плодової сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — Х., 2010. — 18 с. — укp.
Рубрики:
|