Пошуковий запит: (<.>U=Л868$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 12
Представлено документи з 1 до 12
|
1. |
Полумбрик М.О. Дослідження та створення раціональних композицій цукрозамінників для виробництва сирцевих пряників з низьким глікемічним індексом : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 2008. — 20 с. — укp.
Рубрики:
|
2. |
Дорохович В. В. Наукове обгрунтування і розроблення технологій борошняних кондитерських виробів спеціального дієтичного споживання : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16. — К., 2010. — 38 : a-іл. — укp.
Рубрики:
|
3. |
Дорохович В. В. Наукове обгрунтування та розроблення технологій борошняних кондитерських виробів спеціального дієтичного споживання : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16. — К., 2010. — 38 с. — укp.
Рубрики:
|
4. |
Якимів О.В. Обгрунтування складу, технологія та дослідження лікувально-профілактичних засобів на основі кондитерських виробів : Автореф. дис... канд. фармац. наук: 15.00.01. — К., 2001. — 19 с.: рис. — укp.
Рубрики:
|
5. |
Дорохович В.В. Розробка раціональних технологій діабетичних борошняних кондитерських виробів на основі фруктози : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — К., 2000. — 20 с. — укp.
Рубрики:
|
6. |
Золотарьова Л.А. Розробка технологій желейних кондитерських виробів з використанням фітодобавок : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — О., 2002. — 19 с. — укp.
Рубрики:
|
7. |
Бабіч О.В. Розроблення технології "безглютенового" печива для хворих на целіакію : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 2006. — 20 с. — укp.
Рубрики:
|
8. |
Гавриш А. В. Технологія жировмісного оздоблювального напівфабрикату, що містить гемове залізо : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Х., 2011. — 18 с.: рис., табл. — укp.
Рубрики:
|
9. |
Федорова Д.В. Технологія оздоблювальних напівфабрикатів з екстрактом стевії та продуктами переробки морських водоростей : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — К., 2006. — 22 с. — укp.
Рубрики:
|
10. |
Яременко О.М. Удосконалення технології печива шляхом зниження глікемічності, калорійності та покращення фізіологічної цінності : автореф. дис. ... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 2010. — 20 с. — укp.
Рубрики:
|
11. |
Сєногонова Л. І. Формування споживних властивостей цукерок для спортсменів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — К., 2011. — 21 с. — укp.
Рубрики:
|
12. |
Філь М. І. Формування якості гарбузових напівфабрикатів і готових бісквітних виробів з їх використанням : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — Л., 2011. — 23 с. — укp.
Рубрики:
|