Пошуковий запит: (<.>U=Л80 я43<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
|
1. | ВА611222 Технология продуктов повышенной пищевой ценности [Текст] : сб. науч. тр. / отв. ред. Л. А. Остроумов ; Кемеровский технологический ин-т пищевой промышленности. - Кемерово : [б.и.], 2000. - 166 с.: рис. - ISBN 5-89289-115-1Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Остроумов, Л. А. (отв. ред.); Кемеровский технологический институт пищевой промышленности
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ВА588965 Пути повышения эффективности хранения и переработки сельскохозяйственной продукции [Текст] : сб. науч. ст. / ред. С. А. Андронати [и др] ; Научно-техническое общество агропромышленного комплекса, Одесский центр научно-технической и экономической информации Миннауки Украины. - О. : [б.и.], 1999. - 160 с. - (Сельскохозяйственные науки ; вып. 1)Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Андронати, С. А. (ред.); Научно-техническое общество агропромышленного комплексаОдесский центр научно-технической и экономической информации Миннауки Украины
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | В348411/Ч. 1 Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обгрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі [Текст] : зб. наук. пр.: У 2 ч. / відп. ред. О. І. Черевко ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : ДОД ХДУХТ, 2004 . Ч. 1. - [Б. м.] : [б.в.], 2004. - 651 с. - ISBN 966-7885-68-2Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Черевко, О. І. \відп. ред.\; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | В346902/Ч. 1 Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обгрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі [Текст] : зб. наук. пр.: У 2 ч. / відп. ред. О. І. Черевко ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2002 . Ч. 1. - Х. : [б.в.], 2002. - 522 с.: іл. - Бібліогр.: в кінці пр. - ISBN 966-7885-35-6Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Черевко, О. І. \відп. ред.\; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | В347535/Ч. 1 Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обгрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі [Текст] : зб. наук. пр.: У 2 ч. / відп. ред. О. І. Черевко ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003 . Ч. 1. - [Б. м.] : [б.в.], 2003. - 594 с. - Бібліогр.: в кінці ст. - ISBN 966-7885-55-0Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Черевко, О. І. \відп. ред.\; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | ВА580969 Новые технологии пищевых производств и актуальные проблемы развития торговли и общественного питания [Текст] : сб. науч. тр. / Харьковская гос. академия технологии и организации питания ; отв. ред. В. И. Оспищев [и др.]. - Х. : [б.в.], 1995. - 317 с. - ISBN 5-7763-9959-9Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Оспищев, В. И (отв. ред.); Харьковская государственная академия технологии и организации питания
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | ВА595914 Нові технології та удосконалення процесів харчових виробництв [Текст] : зб. наук. пр. / відп. ред. О. І. Черевко ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х. : [б.в.], 1999. - 337 с. - ISBN 5-7763-2311-8Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Черевко, О. І. (відп. ред.); Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | СО29269 Науково-технічні розробки та інноваційні технології [Текст] : [зб. анотацій] / Національний ун-т харчових технологій ; відп. ред. В. М. Ковбаса. - 3-тє вид., допов., присвяч. 80-річчю НУХТ. - К. : [РВЦ НУХТ], 2010. - 95 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Ковбаса, В. М. (відп. ред.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|