РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (17)Журнали та продовжувані видання (1)Наукова періодика України (36)Авторитетний файл імен осіб (1)
Пошуковий запит: (<.>A=Лазарєва Т$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 29
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Лазарєва Т. А. Формування професійних умінь із загальної хімічної технології у майбутніх інженерів засобами задачного навчання : Автореф. дис... канд. пед. наук: 13.00.04. — Луганськ, 2006
2.

Лазарєв М. І. Теоретичні та методичні засади креативного навчання студентів технічних дисциплін : монографія. — Х.; Горлівка: Ліхтар, 2009
3.

Лазарєв М. І. Формування професійних умінь із загальної хімічної технології у майбутніх інженерів : монографія. — Горлівка: Ліхтар, 2009
4.

Лазарєв М. І. Креативні технології навчання студентів технічних дисциплін : навч. посіб. — Х., 2012
5.

Мостова Л. М. Організація та проектування закладів ресторанного господарства : навч. посіб. для студ. ВНЗ напряму підготов. "Професійна освіта". — Х.: УІПА, 2012
6.

Лазарєва Т. А. Система критеріїв та параметрів удосконалення харчових продуктів, технологій, обладнання як основа формування змісту творчої професійної підготовки фахівців харчової галузі. — 2012 // Вісн. Луган. нац. ун-ту ім. Т. Шевченка. Пед. науки.
7.

Лазарєва Т. А. Дидактичні засоби творчого навчання студентів технічних дисциплін // Проблеми інж.-пед. освіти. - 2007. - № 17.
8.

Лазарєва Т. А. Методика проведення експериментального дослідження з технічних дисциплін // Проблеми інж.-пед. освіти. - 2007. - № 18/19.
9.

Лазарєва Т. А. Творче навчання студентів дисципліни "технологічне обладнання харчової галузі" // Проблеми інж.-пед. освіти. - 2007. - № 16.
10.

Лазарєва Т. А Теоретичні засади суб'єктно-діяльнісного підходу до професійної підготовки майбутніх інженерів // Проблеми інж.-пед. освіти. - 2008. - № 20.
11.

Лазарєва Т. А. Формування змісту дисципліни "Моделювання технологічних процесів харчової галузі" // Проблеми інж.-пед. освіти. - 2008. - № 21.
12.

Лазарєва Т. А. Науково-дослідна робота студентів як основа формування творчого фахівця харчової галузі // Наука і освіта. - 2011. - № 8.
13.

Лазарєва Т. А. Структура професійно важливих якостей творчої особистості інженера-технолога // Проблеми інж.-пед. освіти. - 2010. - № 26/27.
14.

Лазарєва Т. А. Структура мотивації творчої навчальної діяльності майбутніх інженерів-технологів // Проблеми інж.-пед. освіти. - 2010. - № 28/29.
15.

Лазарєва Т. А. Оновлення змісту навчання з новітніх харчових продуктів у професійній підготовці майбутніх фахівців харчової галузі // Проблеми інж.-пед. освіти. - 2011. - № 30/31.
16.

Лазарєва Т. А. Напрями оновлення змісту навчання технологічному обладнанню харчової галузі у професійній підготовці майбутніх інженерів-технологів // Проблеми інж.-пед. освіти. - 2011. - № 32/33.
17.

Лазарєва Т. А. Аналіз структури професійної діяльності інженера-технолога харчової галузі // Проблеми інж.-пед. освіти. - 2013. - № 38/39.
18.

Лазарєва Т. А. Формування цілей професійної підготовки інженерів-технологів харчової галузі до науково-дослідної діяльності // Проблеми інж.-пед. освіти. - 2013. - № 40/41.
19.

Шинкаренко В. Г. Оцінка інтенсивності конкуренції на ринку автотранспортних послуг // Економіка транспорт. комплексу : зб. наук. пр. - 2012. - Вип. 20.
20.

Мостова Л. М. Технологія продуктів дієтичного призначення : навч. посіб. для студентів ВНЗ. — Харків: РВВ ХТЕІ КНТЕУ, 2014
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського