Пошуковий запит: (<.>A=Маринін А$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 36
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Маринін А. І. Розроблення та застосування імпульсного електрогідравлічного способу оброблення сировини рослинного походження : автореф. дис... канд. техн. наук. — К., 2007
|
2. |
Пирог Т. П. Дія наночастинок металів на деякі мікроорганізми і мікрофлору непастеризованого пива. — 2011 // Мікробіол. журн.
|
3. |
Олішевський В. В. Новації в підході до очищення дифузійного соку в цукровому виробництві // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2012. - № 43.
|
4. |
Хоменко І. М. Гігієнічна оцінка використання нанорозмірних систем для дезактивації радіоактивно забруднених продуктів харчування у віддалений період після Чорнобильської катастрофи // Сімейна медицина. - 2014. - № 5.
|
5. |
Петрик І. С. Особливості стабілізації наночастинок міді та срібла цистеїном у водних колоїдних розчинах // Хімія, фізика та технологія поверхні. - 2015. - 6, № 3.
|
6. |
Українець А. І. Коагуляційне очищення жомопресової води гелем алюмінію // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 5.
|
7. |
Пасічний В. М. Розробка комбінованих білково-жирових емульсій для ковбас і напівфабрикатів з м'ясом птиці // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2015. - № 1/6.
|
8. |
Святненко Р. С. Вплив імпульсних електричних полів на склад і властивості незбираного молока // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2016. - 22, № 4.
|
9. |
Сабадаш Н. І. Ефективність очищення вовномийної води комплексом ферментів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2016. - 22, № 6.
|
10. |
Українець А. І. Дослідження впливу електромагнітної обробки на мікроорганізми молочної сироватки // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2016. - Вип. 179.
|
11. |
Білик О. А. Використання комплексного хлібопекарського поліпшувача "Свіжість +" у технології булочних виробів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2016. - 22, № 1.
|
12. |
Страшинський І. М. Вплив функціональної харчової композиції на властивості м'ясних фаршевих систем // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2016. - № 6/11.
|
13. |
Фурсік О. П. Властивості фаршів варених ковбас з білоквмісною функціональною харчовою композицією // Харч. пром-сть. - 2017. - № 21.
|
14. |
Суходольська Н. П. Використання фізико-хімічного аналізу в поєднанні з хемометричним методом обробки даних для якісної оцінки різних видів молока // Харч. пром-сть. - 2017. - № 21.
|
15. |
Сукманов В. О. Дослідження процесу екстрагування виннокислих сполук із виноградних вичавок субкритичною водою // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, 5 (ч. 2).
|
16. |
Самченко Ю. М. pH- та термочутливі нано(феро)гелі на основі N-ізопропілакриламіду та акрилової кислоти // Доп. НАН України. - 2017. - № 6.
|
17. |
Українець А. І. Застосування безреагентно модифікованої води для підвищення ефективності харчового виробництва і поліпшення якості продукції // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, 5 (ч. 1).
|
18. |
Каширіна Я. О. Отримання та стабілізаційні властивості нанорозмірного силіцій (IV) оксиду, гідрофобізованого на 50 % // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 3.
|
19. |
Пасічний В. М. Основні аспекти використання багатошарових полімерних матеріалів для пастеризації та стерилізації продукції в м'ясопереробній галузі // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 4.
|
20. |
Мацук Ю. А. Обгрунтування технології снеків з використанням м'ясного сушеного напівфабрикату // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 5.
|
| |