РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (2)Наукова періодика України (1)
Пошуковий запит: (<.>TJ=Харчова промисловість<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 162
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Федорова Д. В. Обгрунтування вибору рослинної сировини для виробництва сухих рибо-рослинних напівфабрикатів. Ч. 2 // Харч. пром-сть. - 2018. - № 24.
2.

Дітріх І. В. Кокосове борошно як нетрадиційна сировина для виготовлення кексу спеціального призначення // Харч. пром-сть. - 2018. - № 24.
3.

Андронович Г. М. Використання подрібненого насіння білого льону у виробництві хлібобулочних виробів // Харч. пром-сть. - 2018. - № 24.
4.

Українець А. І. Окисно-відновний баланс питної води - показник її якості та фізіологічної повноцінності // Харч. пром-сть. - 2018. - № 24.
5.

Кишенько В. Д. Дослідження поведінки брагоректифікаційної установки методами вейвлет-аналізу // Харч. пром-сть. - 2018. - № 23.
6.

Лобок О. П. Чисельне моделювання D-області стійкості дробових лінійних динамічних систем // Харч. пром-сть. - 2018. - № 23.
7.

Соколенко А. І. Пропозиції до використання замкнутих енергоматеріальних контурів // Харч. пром-сть. - 2018. - № 23.
8.

Бурченко Л. М. Технологічний ефект використання фосфатидних концентратів у виробництві хлібобулочних виробів // Харч. пром-сть. - 2018. - № 24.
9.

Бабанов І. Г. Використання електроконтактного нагрівання в процесах та апаратах харчової промисловості // Харч. пром-сть. - 2018. - № 24.
10.

Литвиненко О. А. Диспергування емульсій у багатоступеневих кавітаційних апаратах // Харч. пром-сть. - 2018. - № 24.
11.

Марцинкевич Л. В. Моделювання процесу освітлення пивного сусла у гідроциклонних апаратах // Харч. пром-сть. - 2018. - № 24.
12.

Cоколенко А. І. Енерго- і масообмінні процеси в умовах аеробного синтезу мікроорганізмів // Харч. пром-сть. - 2018. - № 24.
13.

Пасічний В. М. Дослідження впливу використання натуральних і штучних оболонок на мікробіологічну стабільність і вологовміст варених ковбасних виробів у процесі зберігання // Харч. пром-сть. - 2018. - № 24.
14.

Зінченко І. М. Дослідження процесу гідротермічного оброблення грибів шіїтаке // Харч. пром-сть. - 2018. - № 24.
15.

Пасічний В. М. Вплив застосування технології Sous Vide на різні види м'яса птиці // Харч. пром-сть. - 2018. - № 24.
16.

Горчакова О. М. Дослідження пневматичних шлангових затворів у мехатронних системах дозування рідких харчових продуктів // Харч. пром-сть. - 2018. - № 23.
17.

Бендерська О. В. Дослідження жирокислотного складу томатного насіння // Харч. пром-сть. - 2018. - № 23.
18.

Подковко О. А. Дослідження технологічно-функціональних властивостей порошків із буряка // Харч. пром-сть. - 2018. - № 23.
19.

Дорохович В. В. Одержання безглютенових вафельних листів із гречаного борошна шляхом мікрохвильового оброблення // Харч. пром-сть. - 2018. - № 23.
20.

Ющенко Н. М. Використання прянощів як джерела антоціанів // Харч. пром-сть. - 2018. - № 23.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського