РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Журнали та продовжувані видання (2)
Наукова періодика України (1)
Пошуковий запит:
(<.>TJ=Харчова промисловість<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
162
Представлено документи
з 1 до 20
...
1.
Костін В. Б.
Шляхи зниження витрат повітря при транспортуванні пет-пляшок
//
Харч. пром-сть
. - 2017. - № 22.
2.
Шеманська Є. І.
Шляхи збагачення харчового раціону людини есенціальними жирними кислотами
//
Харч. пром-сть
. - 2016. - № 20.
3.
Лобок О. П.
Чисельне моделювання D-області стійкості дробових лінійних динамічних систем
//
Харч. пром-сть
. - 2018. - № 23.
4.
Роман Т. О.
Харчова цінність та результати визначення енергетичної цінності гриба шампіньйона
//
Харч. пром-сть
. - 2017. - № 19.
5.
Роман Т. О.
Харчова цінність та результати визначення енергетичної цінності гриба шампіньйона
//
Харч. пром-сть
. - 2017. - № 19.
6.
Дорохович А. М.
Хімічний склад "ідеального" харчового продукту і шляхи наближення до нього складу реальних харчових продуктів
//
Харч. пром-сть
. - 2016. - № 20.
7.
Пригодій Д. В.
Фактори тертя в обладнанні ліній пакування
//
Харч. пром-сть
. - 2017. - № 22.
8.
Білько М. В.
Удосконалення технології червоних столових вин підвищеної біологічної цінності
//
Харч. пром-сть
. - 2017. - № 21.
9.
Нікітін А. А.
Удосконалення методики оцінювання ризику в умовах надзвичайної ситуації
//
Харч. пром-сть
. - 2018. - № 24.
10.
Грек О. В.
Технологія білково-ягідних згустків з молочної сировини
//
Харч. пром-сть
. - 2017. - № 22.
11.
Бурченко Л. М.
Технологічний ефект використання фосфатидних концентратів у виробництві хлібобулочних виробів
//
Харч. пром-сть
. - 2018. - № 24.
12.
Куянов Ю. Ю.
Технологічні аспекти отримання "зірваних" зерен НВЧ-випромінюванням
//
Харч. пром-сть
. - 2017. - № 22.
13.
Гапонюк І. І.
Техніко-економічні аспекти рекуперації теплоти відпрацьованих газів
//
Харч. пром-сть
. - 2016. - № 20.
14.
Сінат-Радченко Д. Є.
Теплофізичні властивості розчинів NaCl і CaCl
2
за кріоскопічної температури
//
Харч. пром-сть
. - 2016. - № 20.
15.
Гапонюк І. І.
Теплообмін двофазових середовищ за однакових градієнтів вологи й температури
//
Харч. пром-сть
. - 2017. - № 22.
16.
Кишенько В. Д.
Сценарний підхід до розроблення автоматизованої системи керування виробництвом хліба
//
Харч. пром-сть
. - 2017. - № 19.
17.
Кишенько В. Д.
Сценарний підхід до розроблення автоматизованої системи керування виробництвом хліба
//
Харч. пром-сть
. - 2017. - № 19.
18.
Жужукіна Н. І.
Сучасний стан сировинної бази плодоовочеконсервних підприємств
//
Харч. пром-сть
. - 2017. - № 19.
19.
Жужукіна Н. І.
Сучасний стан сировинної бази плодоовочеконсервних підприємств
//
Харч. пром-сть
. - 2017. - № 19.
20.
Жужукіна Н. І.
Структурні перетворення в умовах економічної кризи
//
Харч. пром-сть
. - 2017. - № 22.
...
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського