РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (2)Наукова періодика України (1)
Пошуковий запит: (<.>TJ=Харчова промисловість<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 162
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Костін В. Б. Шляхи зниження витрат повітря при транспортуванні пет-пляшок // Харч. пром-сть. - 2017. - № 22.
2.

Шеманська Є. І. Шляхи збагачення харчового раціону людини есенціальними жирними кислотами // Харч. пром-сть. - 2016. - № 20.
3.

Лобок О. П. Чисельне моделювання D-області стійкості дробових лінійних динамічних систем // Харч. пром-сть. - 2018. - № 23.
4.

Роман Т. О. Харчова цінність та результати визначення енергетичної цінності гриба шампіньйона // Харч. пром-сть. - 2017. - № 19.
5.

Роман Т. О. Харчова цінність та результати визначення енергетичної цінності гриба шампіньйона // Харч. пром-сть. - 2017. - № 19.
6.

Дорохович А. М. Хімічний склад "ідеального" харчового продукту і шляхи наближення до нього складу реальних харчових продуктів // Харч. пром-сть. - 2016. - № 20.
7.

Пригодій Д. В. Фактори тертя в обладнанні ліній пакування // Харч. пром-сть. - 2017. - № 22.
8.

Білько М. В. Удосконалення технології червоних столових вин підвищеної біологічної цінності // Харч. пром-сть. - 2017. - № 21.
9.

Нікітін А. А. Удосконалення методики оцінювання ризику в умовах надзвичайної ситуації // Харч. пром-сть. - 2018. - № 24.
10.

Грек О. В. Технологія білково-ягідних згустків з молочної сировини // Харч. пром-сть. - 2017. - № 22.
11.

Бурченко Л. М. Технологічний ефект використання фосфатидних концентратів у виробництві хлібобулочних виробів // Харч. пром-сть. - 2018. - № 24.
12.

Куянов Ю. Ю. Технологічні аспекти отримання "зірваних" зерен НВЧ-випромінюванням // Харч. пром-сть. - 2017. - № 22.
13.

Гапонюк І. І. Техніко-економічні аспекти рекуперації теплоти відпрацьованих газів // Харч. пром-сть. - 2016. - № 20.
14.

Сінат-Радченко Д. Є. Теплофізичні властивості розчинів NaCl і CaCl2 за кріоскопічної температури // Харч. пром-сть. - 2016. - № 20.
15.

Гапонюк І. І. Теплообмін двофазових середовищ за однакових градієнтів вологи й температури // Харч. пром-сть. - 2017. - № 22.
16.

Кишенько В. Д. Сценарний підхід до розроблення автоматизованої системи керування виробництвом хліба // Харч. пром-сть. - 2017. - № 19.
17.

Кишенько В. Д. Сценарний підхід до розроблення автоматизованої системи керування виробництвом хліба // Харч. пром-сть. - 2017. - № 19.
18.

Жужукіна Н. І. Сучасний стан сировинної бази плодоовочеконсервних підприємств // Харч. пром-сть. - 2017. - № 19.
19.

Жужукіна Н. І. Сучасний стан сировинної бази плодоовочеконсервних підприємств // Харч. пром-сть. - 2017. - № 19.
20.

Жужукіна Н. І. Структурні перетворення в умовах економічної кризи // Харч. пром-сть. - 2017. - № 22.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського